FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mičošana

b
baiba.berzina 26.04.16. 16:31

Sveikas. Esmu vedēja, par ko man ir liels prieks un pagodinājums :) Mičošanas process jau ir sagatavots, tomēr nesaprotu vienu lietu - kāpēc vienmēr visās kāzās pašā mičosanas noslēgumā laiž kaut ko gaisā, ūdenī... kāda tam ir nozīme? vnk emocionālā? Kādas ir alternatīvas laternām (nederēs ne gaisā laižamās, ne ūdenī laižamās, ne baloni ar led lampiņu iekšā)... :(

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 27.04.16. 15:45

Mums mičošanā nebija ne laternu, ne brīnumsvecīšu :) Tā kā mums mičošana bija Havaju stilā, tad visiem bija izdalīti "spīdīgie jāņtārpiņi" (nezinu kā pareizi nosaukt). Palika arī visiem par piemiņu, bērniem bija prieks ;)

h
helliite 27.04.16. 15:26 | Kāzu datums: 01.08.2015

Nu, tā laternu laišana vai gaismiņu palaišana ūdenī ir tāda drīzāk simboliska- ka sūta labās domas piepildīties, turklāt tumsā jau tas gaišumiņš labi izskatās.
Man pašai kāzās bija brīnumsvecītes, tik es iepirku pēc Jaunā gada uz atlaidēm, garās.

Ja mičošana ir ārā, tad prasās sveces, gaismu, bet, ja telpās, tad var izpausties savādāk, tiešām konfetti finālā vai nezinu, tur balonu kopīga saplēšana, lai troksnis. Nu kaut kādu to punktu uz  "i", kad tiešām kāzu dienas noslēgums..
Nu vismaz man tā liekas :)

M
Mselinak 27.04.16. 13:03 | Kāzu datums: 16.06.2016
p
pipariņš 27.04.16. 12:48 | Kāzu datums: 19.08.2017

Patiešām ideja laba-Sparkler Send Off. :)

Tik kur varētu tagad nopirkt tādas un tik garas brīnumsvecītes. :)

R
Ragnhild 27.04.16. 00:09

Garās brīnumsvecītes. Ļoti populāras ASV, bet LV vēl nav gadījies īpaši redzēt. Lēti, vienkārši, ērti, visi var iesaistīties, skaisti. :) Iemet google Sparkler Send Off iedvesmai. 

M
Mselinak 26.04.16. 16:49 | Kāzu datums: 16.06.2016

Mums bija doma par konfeti, es arī īsti nezinu to nozīmi, bet liekas ka vajag kādu nobeigumu mičošanai.