Kāzu plānošana
Vedējiem
Ielūgumi un bērni
Sveiki!
Lēnu garu sāku gatavot ielūgumus. Beigās atdūros pret tādu formalitāti, kā uzruna kāzu ielūgumā.
Ja vēlos aicināt radu ģimeni, kurai ir 3 bērni, tad kā man adresēt ielūgumu? Vai sanāk uzskaitīt visus bērnus, tas ir, Cien. Jāni, Anita, Sanita un Mārci?
Vai tomēr, Cien. Lapiņu ģimene?
Itkā jau gribas norādīt konkrēti kam ielūgums adresēts, tomēr vai ielūgumos piemin, piemēram, 8 mēnešus vecu bērnu?
Es rakstīju uzskaitot visus :)
Man likās mīļāk :)
Bet arī, skatoties kāda ģimene, ir draugi, kurus mēdzam uzrunāt, kad uzrunā visu ģimeni, tad saucot uzvārdā.
Un 8 mēnešus vecu bērnu NOTEIKTI piemin , ja raksti atsevišķi vārdus :) ja ģimene tiek aicināta ar bērnu, jo parasti,ja norāda atsevišķi vārdus un bērnus neieraksta, tas nozīmē, ka pasākums bez bērniem.
Ja gribi uzaicināt visu ģimeni ar bērniem, tad tā arī raksti "Liepiņu gimenei". Katru uzskaitīt nav vajadzības. Ja vēlies tikai pieaugušos, tad- "Jānim un Līgai Liepiņiem". Ja ģimenei tomēr ir kādi jautājumi un neskaidrības, var piezvanīt un pajautāt. Vismaz ir pieklājīgi ielūgumu saņemot piezvanīt, pateikties par ielūgumu un paziņot par ierašanos vai neierašanos un galvenais cik tad būs.
Liels paldies dāmas.
Man jau arī likās forši rakstīt, piemēram, Liepiņu ģimenei. Tikai sāk palikt bail, ka cilvēki nedaudz nepārprot un, piemēram, tā vīrieša sieva neizdomā ņemt līdzi savu vecomāti vai pieaugušu dēlu no pirmās laulības. Visādi var gadīties.. Lai nav pārpratumi, rakstīšu visus vārdus.