Kāzu plānošana
Kāzas Latgalē
Frizieris Rēzeknē
sveikas.varbut kada var ietekt labu frizieri Rezekne,kura izbrauc uz majam.:))
vai tiesam neviena neko nezin:))
Var aiziet uz salonu ISA (pie Rezeknes Domes) - Tur straada forshas meitenes! Var sarunaat.
paldies:))
Man kāzas bija Rēzeknē, bet tā kā pati esmu no Rīgas biju bezgala satraukusies kā būs ar frizieri un make-up. Caur radiem draugiem paziņām man sameklēja it kā labāko frizieri pilsētā :))) Tā ir 'frizētava netālu no Džettas, ka tikai nesaucās Evika vai līdzīgi. Meistare Ilona.
Viņa ir ir tiešām talants - tādu meistarību nebiju piedzīvojusi nevienā no Rīgas "dārgajiem" saloniem.
Un par frizieri un make-up es samaksāju 10Ls!!!!!!!!!!
Pie mana kāzu apraksta var ievērtēt kāda tad man īsti bija frizūra.
Ja vajag telefonu, atrakstiet privāti - mēģināšu sameklēt.
Iespaidojusies no iepriekšējā komentāra, sameklēju Ilonu un pieteicos uz kāzu frizūru un make-up (līdzīgi kā Miika neesmu no Rēzeknes, mana friziere ir citā pilsētā).
Varu teikt tikai to labāko. Fantastiska frizūra un grims - atbilstoši manai būtībai, iekšējai pasaulei un manām vēlmēm!
Samaksāju 15 Ls.
No sirds iesaku!
Paldies, meitenes !
Ari man si informacija noderes, jo ari mes precamies Rezekne, bet pati esmu no Kurzemes !
Esmu intresejusies par Ilonu Smauksteli, bet pagaidam vel nav skaidrs vai vinai sanaks tiesi taja laika but Rezekne, ta ka, ja nesanaks, zinasu, kur griezties. :)
sveki,vai kads var ieteikt labu frizieriti kas taisa kazu frizuras un liek kvaletativu make-up????????