Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Jelgavas un Jelgavas rajona līgaviņas - 2008. gadā:)
Visas Mītavas līgaviņas un līgavaiņi par visiem priekiem un ķibelēm, kas radušās gatavošanās procesā, par viesu namiem un apskates vietām:)
Es ar no Jelgavas :) Laulāsimies Ozolnieku kāzu namā - kolosāla vieta un kolosāla vadītāja. Kāzas mums vadīs kāzu vadītāja - arī jelgavniece Ruta, lieliska sieviete ar raksturiņu :) Mūsu vedēji rūpējas tikai par tiltiem, vēlamies, lai arī viņiem tas ir jauks pasākums. Svinēsimies ''Mārmuižiņās'' (tikko svaigi redzamas Privātajā Dzīvē), kolosāla atsaucība no saimniekiem un lieliska vieta kāzām - veclaicīga, bet svaigi remontēta muiža. Ja kādai interesee, varu numuriņu iedot - ir arī guļvietas un par samērīgu cenu.
Stresa nekāda, absolūti viss jau ir gatavs lai gan kāzas tikai augustā.
es arī pievienojos Mītavas līgavām :)
Mums kāzu torte tika pasūtīta "Rausī"- no daudziem viesiem dzirdēju, ka bijusi ļooti garšīga!
nu tad jau man ar atliek pievienoties....savu ligzdiņu jau uzvijām Jelgavā...kāzas gan notiks Auces baznīcā,jo abi tur esam iesvētīti un pasākums Dobelē viesu namā...par tām tortēm varētu uzzināt sīkāk,cik laicīgi jāpiesaka,jo lai gan nesvinēsim Jelgavā,bet ziedus un torti,kā arī citas lietiņas pasūtīsim tieši no šejienes....
Lūdzu paskaties vēstuļu sadaļā:)
he hee!!! Es ar izbijusi Jelgavniece! Tik tā kā ikdiena jau kuro gadu noris Rīgā, tur arī dosim lielo Jā vārdu :))
Mīļās jelgavnieces!!! Varbūt kāda var ieteikt vizāžistu (make- up) Jelgavā pēc savas pieredzes??
Un kā vispār ir ar skaistuma kopšanas procedūrām - kas kurā salonā vislabāk patika.
Mums visām tak šāda info noderētu:)Vai ne??
sveiki, sveiki, es arī no Jelgavas un kāzas būs Jelgavā :) It kā viss pamazām notiek, bet nav īsti skaidrības par ziediem, kur labāk pasūtīt. Varbūt varat ieteikt.
Varu ieteikt superīgāko Make-up meistarīti - Mārīti Rudko. Jau vairākas reizes esmu tiesi pie viņas gājusi un rezultāts vienmēr kolosāls! Ja interesē telefona numurs, varu iedot :)
Mēs visas puķu lietiņas sūtīsim "Grietā", viņi ir pie tehniskās fakultātes:)
līdz šim ir dzirdētas tiki labas atsauksmes:)
Man ar diiikti intereseetu make up pedariishanas, esmu neizpratnee, kur un kaa...Varbutt kaada zina, kaa ir Kollonaa Jelgava? atsauksmes??
Un ziedus mees arii Grietaa suutiijaam!!! :)))
Es jau ilgāku laiku regulāri apmeklēju "Kolonnas" piedāvātās procedūras. Esmu ļoti apmierināta.:))) Protams, jārēķinās, ka cenas ir daudz savādākas nekā, piemēram, kādā citā Jelgavas salonā.
Tad tik steidziigi jaapierakstaas :))) jo es pati tur biju uz sejas lutinaashanas proceduuraam (biju ljoooooti apmierinaata) :), bet make up likshanu neesmu ne izmeegjinaajusi, ne esmu dzirdeejusi atsauksmes...bet paldies, Tu mani tomeer iedroshinaaji :))
Ja runa ir par gimmu, tad es biju "Kolonnā" uz izmēģinājuma grimmu pie Baibas....Kolosāli sanāca. Manikīru un pedikīru man veic Anita (pie otrās meitenes gan neiesaku). :))) Laba frizierīte ir Dace. Lai izdodas Tava skaistuma tūre!
Sarunāju grimmu salonā "Elezija". Izmēģinājums būs 23. augustā, tad varēšu pastāstīt ko vairāk:)
es a pievienojos Jelgavas līgaviņām :)
Man jautājums - kur atrast tiešām labu frizieri????
es arī esmu viena no Jelgavas līgaviņām, prieks par Jums visām. biju domaajusi ka esat šeit mazāk, bet re kā izrādījās...mēs arī precēsimies Jelgavā, vienīgais nākamajā vasarā :)
lai Jums visām veicas :)
izbijusi jelgavniece, precesimies Riga, bet miljotais man brauks pakal uz vecaku majam Jelgava :)
Nu atliek kuplināt pulku, kaut līgava gluži vairs neesmu, 18. jūlijā pārtapu par sieviņu :)
Patiešām laba friziere ir Aija VIVO centra salonā. Viņa tik rūpīgi un profesionāli strādā ar matiem. Es viņu gan nedabūju, jo viņai bija ģimenes pasākums manā kāzu dienā, bet 100% iesaku, jo iepriekš esmu pie viņas bijusi. :) un cenas arī demokrātiskas :)
Par tortēm - Silva pa telefonu sauc vienu kg cenu, konditore pilnīgi citu. Beigās tur nepasūtījām... Bet kamēr meklēju, tā nebija vienīgā vieta, kur tā dara... Laikam domā, ka pasakot zemāku cenu telefoniski, cilvēki atnāks veikt pasūtījumu un projām jau neies, ja īstā cena atšķirsies... fuj par to...
ceremonija bija katoļu katedrālē (kolosāla baznīca ar superīgu priesteri, ērģelnieci un tām dežurantēm, kas dekorēja baznīcu), pušķis pasūtīts salonā, kas uz Lielās ielas (izcils, precīzi tāds kā gribēju, bet varēju parādīt tikai melnbaltu nelielu izprintētu bildi). svinējām gan Ķekavā, Līgas pirtī. Pa tiltiem nebraukājā īpaši, mums pils parkā bija pašiem sava varavīksne ar dažādiem uzdevumiem :))
"Elizeja" paspējusi jau nolikvidēties, labi, ka dabūju to uzzināt mēnesi pirms kazām. Tā neko attieksme, jo vispār netika brīdināti klienti, man pat palika līdz galam neizmantots solārija abonements :(
Skumji, ka pie mums tāda attieksme pret klientiem:(
Paveicās, ka tiku citā salonā uz make-up sev vēlamajā laikā
Tādi man "piedzīvojumi"