Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Miļie cilvēciņi no Aizkraukles un Jēkabpils rajona!!!
Vēlos dikti zināt par pasākumu vietām, ēdināšanu un jūsu skaistjiem stāstiem, kā tas viss bija..... Arī labprāt gribētu dalīties ar tiem cilvēciņiem, kuriem vēl viss priekšā,tāpat kā man! tiešām gaidīšu:):):):)
Man kāzu svinēšana būs Aizkraukles raj Kurmenes pagastā:) Pie paziņām viesu mājā:) Gatavojos ļooti rūpīgi un uztraucos par visu:)
He, he - blakus manam dzimtajam pagastam;)
Man kāzas notiks Jēkabpilī, vakars- Jēkabpils rajona Atašienes pagastā...
Kurš tad ir tavs dzimtais?:)
ērberge - Mazzalves pagasts;)
Ā, nu skaidrs...:)
manas kāzas bija Jēkabpilī, pie fotogrāfa A. Štelmahera, tad brīvdabas muzejā Sēļu sēta un visa svinēšana pie Radžu ūdzenskrātuves-noīrējām mājiņu un līdz nākamajai dienai-pat guļvietas bija. bet mums jau nebija diez cik daudz viesu...
Mums ceremonija būs Sigulas pilī (tur ir dzimtsarakstu nodaļa) un tad uz Kurmeni, pa ceļam veicot atrakcijas, kuras vedēji organizēs:)
Man tusiņš notiks Jēkabpils rajona Biržu viesu namā "Ūdensdzirnas" un pa vidu vēl būs Jēkabpils pils apmeklējums ar pirmo valsi, zvana iezvanīšanu, karstvīnu utt.
Tā gan jau ir Krustpils pils nevis Jēkabpils :)
Tur forši pagrabi :)
Mums skaistā lielā diena bija pagājušogad 7.jūlijā. Svinības notika Vecumnieku pagasta Viesturu muižā. Bet ēdināšana brauca tālu ceļu - no Jēkabpils Gaļas nama. Viesu namā viss bija jauki, ļoti laba cena tika piedāvāta, kā arī ļoti patika vieta - pavisam nost no ikdienas trokšiem, meža vidū, sakoptā teritorijā. Smuki :) Par ēdināšanu varu pateikt vien to, ko teica viesi, ka viss bija ļoti garšigi, jo pašai apetīte gan bija, bet īsti no satraukumiem un laimes sajūtas nebija laika nodarboties ar ēšanu :) Laulājāmies Valles baznīcā, tad pār 7 tiltiem braucām uz Bausku uz Rundāles pili, un tad atpakaļ uz Vecumniekiem uz viesu namu.