FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Kurzemē

Kāzu telts Kurzemes pusē!!!

E
Emii 10.01.14. 14:55 | Kāzu datums: 26.07.2014

Varbūt kāda var ieteikt, vai kurzemes pusē ir iespējams iznomāt telti kāzām ap 70 cilvēkiem ? Kāzas paredzētas netālu no kolkas, tāpēc ideāli ja būtu talsu/ventspils rajonā. Priecāšos ja kāda padalīsies ar info ja ir zināms:)

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kucens&stirnux 06.08.14. 19:17 | Kāzu datums: 20.06.2020

sveiki, es ari mekleju viesibas rikot telti un atradu v/n " Lenkas" , kurs diemzel atrodas Liepajas novada, ja nemaldos 20km no Liepajas, sikak neko nemacesu teikt. lai veiksmiga dienina!

I
Ingucis85 16.08.14. 15:56 | Kāzu datums: 20.06.2014

Dari tāpat kā es darīju... apzini visas firmas, kas piedāvā šāda veida pakalpojumu un izsūti visām cenu pieprasījumu. Nav sacīts, ka tā, kas tuvāk izrādīsies lētāka.
Man visizdevīgākā (gandrīz uz pusi lētāka, kā citas) sanāca www.teltispasakumiem.lv. Forši trīs puiši atbrauca un fiksi, fiksi uzstādīja un pēc tam atbrauca un tikpat veikli novāca.
Vienīgais mīnuss, ka viņu piedāvājumā nav grīdu, bet to mēs paši uzmeistarojām.

I
Ingucis85 16.08.14. 16:10 | Kāzu datums: 20.06.2014

Starp citu mūsu 40 cilvēku kāzām bija 10 x 10m telts, kas bija precīzi tik, cik vajadzēja. Jums noteikti vajag vismaz 2x lielāku.