FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Kurzemē

Kur vest kāziniekus pēc ceremonijas

m
mepsa 25.02.13. 23:58

Sveiki visiem, kas precējušies Liepājā pusē, un visiem kas organizējuši kāzas. Vajadzētu ieteikumus, kur aizvest kāziniekus pēc laulības ceremonijas. Vieta tāda, kur var noenkurēties uz našķiem un šampānieti, kur līgava ar līgavaini var ko jautru padarīt, un kur viesi var redzēt ko no latviešū tradīcijām. Vietu kur es kā vedējmāte, varētu ievilkt elpu, un nodot preciniekus kādu citu rokās lai izklaidē viņus. Vēl lieta tāda ka kāzas ir jauktas Latviete līgaviņa, līgavainis Īrs. Viesi latviski un angliski runājoši. Kāzas maija sāķumā.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
AndrisGunita 26.02.13. 09:56 | Kāzu datums: 07.09.2013

Pagājušā vasarā draudzenei biju kāzās Liepājā. Pēc cermonijas braucām visi uz Grobiņu, tur bija viņiem visādas izdarības, tad fočējamies Grobiņas pilsdrupās. Tad braucām netālu uz vietu, kur varēja izjāt ar zirgu. Tur bija arī uzklāts galds ar šampi, pīrāgiem. Viņiem ir arī liela telts, ja nu lietus līst. Tad Liepājas centrā Namīna, nu tur bija riktīgi forši. Man pašai patika, riktīgi varēja pasmieties. Tad uz Bernātiem pie jūras, tur bija neliela fotosesija.

e
eliissinja 26.02.13. 17:41 | Kāzu datums: 20.07.2013

UZ cik ilgu laiku atstaajaat cieminjus vienus? jo mums arii gribas visur izbraukaat bet negribaas likt viesiem ilgi garlaikoties? uz cik ilgu laiku skaitaas normaali atstaat cieminuus vienus? :)

a
april.v 27.02.13. 01:49 | Kāzu datums: 01.06.2013

Mes brauksim uz Doles Salu (http://www.daugavasmuzejs.lv/)

A
AndrisGunita 27.02.13. 13:13 | Kāzu datums: 07.09.2013

Draudzenes kāzās bija tā, ka cermonija bija 12:30, un tad līdz 19:00 braucām līdzi. Ja godīgi man kā viesim bija par garu. Garlaicīgi nē, bet nogurdinoši, it sevišķi man ar 14cm papēžiem:D

Pagaidām par savām kāzām esmu izdomājusi tā. Pēc cermonijas ar visiem šampis, foto un viņi brauc uz viesu māju. Mēs ar vedējiem kaut kur. Viesu mājā būs uzkodas, un dzeramais. Un sarunāju savu māsīcu, kas noorganizēs atrakcijas. Un ar 19:00 ierodamies mēs. Mums cermonija ir 14. Patiesībā jau tas laiks visiem vieniem pašiem daudz nebūs.

Un man jau liekas, tas kā tu vēlies arī skaitās normāli. Tā ir jūsu diena, un kā jūs vēlaties tā arī pavadat. Nu tā man vedējmāte teica, ka tā vajagot, un es viņai par visiem 100% piekrītu.