Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Par muzikālo noformējumu Ventspils DzN
Labdien,
Varbūt var palīdzēt kāda, kas precējusies Ventspils DzN. Viņi pasākumam piedāvā standarta muzikālo noformējumu -ērģeles + vai flauta vai saksofons vai +dziedātājs. Ērģeles vairāk asociējas ar baznīcu un nevaru iedomāties, kā skan nelielā telpā. Pie ērģelēm domājam izvēlēties tikai vienu instrumentu, bet nav zināms kas skan labāk kopā ar ērģelēm - flauta vai saksofons? Varbūt kāda var pateikt no savas pieredzes?
Tiešām ērģeles? (Vnk dažreiz dzimtsarakstos arī sintezatoru sauc par ērģelēm... vismaz Valmierā parasti pēc ceremonijas pasaka - jums dziedāja tas un tas un pie "ērģelēm" bija tas un tas...)
Digitālās klavieres ar ērģelu tembriem. Bet nav būtiski. Būtiski ir tas, ka salikums atkarīgs no repertuāra, jo ir skaņdarbi, kas labi skan klavierēm un flautai un ir skaņdarbi, kas labi skan klavierēm un saksofonam - tā kā nezinot skaņdarbus, grūti komentēt.
Tici man - tās nav ērģeles. Mēs arī piekritāmVentspils DzN piedāvātajām ērģelēm, bet spēlēja sintezators. :)
Abas reizes, kad biju DzN teica, ka ērģeles :) Protams, sintezatoram cita skaņa (nebiju tikai dzirdējusi, ka sint. sauc par ērģelēm :) ). Tad jautājums vai tam sintezatoram vajag ko citu klāt?
Nu saksofons jau pats par sevi romantiski izklausās... varētu būt ok... bet kā jau Suns Funs teica, viss atkarīgs no repertuāra...
jaa... arii man Ventspils DzN būs kāzas bet ar to mūziku tiešām grūti ko saprast un vēl izvēlēties... jo ja godīgi tad man neviens no šiem piedāvājumiem neliekas gluži kaut kas tāds ko gribētos savās kāzās.. bet nu ko var darīt - ko piedāvā no tā arī jāizvēlas :)