Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
muzikants Kurzemē
Vai kāds varētu ieteikt labu solo muzikantu Kurzemē, kas spēlētu kāzās?
Mums kāzās bija muzikants no Vandzenes pagasta (Talsu raj.), bet liekas, ka aizbraucis peļņā uz Angliju, bet ja kas varu iedot kontaktus!
atbildēju privāti
esmu dzirdējusi, bet tikai dzirdējusi, ka labs ļoti esot Jānis no grupas "Roja".
Atbildēju privāti, jo svarīgi - ar kādu summu rēķinies, tad skatīšos, vai varu no sev zināmiem un pārbaudītiem muzikantiem kaut ko piemeklēt.
Summa līdz kādai esam gatavi maksāt ir ap 70 Ls
nezinu gan vai atradīsi muzikantu visam vakaram pa 70 Ls. Man jau liekas, ka lai arī ir krīze, tomēr muzikanti prasa par vakaru vairāk.
bet varbūt kādai te ir labāka pieredze :)
Kāds lauku muzikants varbūt arī ņem tādu summu, bet arī es baidos, ka šeit to neatrast, bet tomēr- varbūt kādai ir izdevies atrast lētu. Man divi muzikanti, kas spēlēja no 19.00-3.00 naktī un pie tam vēl bija pazīstami paprasīja 250 Ls. Samaksāju arī, jo zinu, ka tas nav pārlieku daudz tik ilgai spēlēšanai UN pie tam bija neparasts (manuprāt) salikums- taustiņi un saksafons :)
Iespējams, ka kādu vietējo izdosies atrast pa tādu naudu. Ieteikums, doties uz svinību vietai tuvāko Kultūras namu - viņi jau savējos un arī cenas zina.
Protams, krīze savas cenu korekcijas ir ieviesusi. Es zinu labus mūziķus, kas agrāk vieni brauca spēlēt par 150 - 180 Ls, tagad brauc 100 - 120 Ls robežās. Zinu labu 3 cilvēku komandu, kas brauc par 260 Ls, agrāk brauca par 350 un vairāk. Lētāk ir, bet par svietmaizīti profesionāli cuilvēki tomēr vēl nestrādā.