Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Galdu klāšana. Atsauksmes.
Gribēju pajautāt vai kādam Liepājā ir bijusi pieredze galdu klāšanā izmantojot z/s "Kāpenieki" pakalpojumus? Kādas ir atsauksmes?
Mēs pašlaik gaidam piedāvājumu un cenas no viņiem, iespējams izvēlēsimies viņus. Kad pusdienoju tur, bija ļoti garšīgi.
Es te forumā noskaidroju, ka Jūs laikam kāzas svinēsiet kempingā Ērgļi. Vai pareizi sapratu? Mums kāzas tur būs nākošajā dienā pēc Jums :)
Mēs it kā sarunājām "Kāpeniekus", bet kaut kā ļoti ilgi nevaram no viņiem sagaidīt provizoriskās mielasta izmaksas mūsu izvēlētajiem ēdienu variantiem, kaut arī vairākas reizes viņiem zvanām.
He, he, hee... tad jau Jūs esat tas pāris par kuriem kempinga Ērgļi saimniece zvanīja un lūdza mums atļauju otrā dienā rīkot vēl vienas kāzas. :)
nu mums ir līdzīgi... biju jau datumu aizrunājusi martā, kad maijā man zvanīja kempinga saimniece, tad viņa mani pamatīgi sašokēja, sakot, ka būs otrā dienā kāzas un klās galdus tie paši kas mums un es nu apjautājos vai tās ir tās pašas saimnieces, ko biju aizrunājusi (un vēl esmu no Liepājas), viņa saka, ka nē, ka ir Kāpenieki un tad nu es sāku viņus ar patrankēt, lai tad pasaka cik viņi ņem un ko piedāvā, bet šodien mana pacietība bija izsmelta (atbildi jau gaidu mēnesi) un rakstīju gan tai sievietei gan vadītājam un abi kā viens nosolījās rīt dot atbildi. Iesaku Tev ar sazināties...jo ātrāk jo labāk, lai mierīgi ap sirdi.
Jā - mēs esam tas pats pāris :)
Tad es saprotu, ka Jums arī galdus klās "Kāpenieki", tikai citas saimnieces?
Mums viņi arī nesniedz konkrētas atbildes, lai gan divas reizes jau solīja, ka rīt sazināsies. Izskatās, ka Jums situācija līdzīga... It kā jau no apkārtējiem dzirdētas ļoti pozitīvas atsauksmes gan par ēdieniem, gan par galdu noformējumu. Var jau būt ka vēl ir diezgan laika un viņi visiem aprēķiniem ķersies klāt vēlāk..
mums ir rezerve - citas saimnieces, bet nezinu kā viņas gatavo un kā garšo bet Kāpenieki ir "nogaršoti" un man bijampa prātam...
Kur laulāsities? Kā sagatavošanās darbi rit?
Mēs laulāsimies dzims. nod. Mums ir ļoti atsaucīgi un darbīgi vedēji, kas kāzu gatavošanās pocesu mums ir padarījuši vieglu. Neatrisināms vēl ir palicis jautājums par galdu klāšanu, kūku arī neesmu pasūtījusi un pirmais valsis vēl ir mācību procesā!!!Vai jums jau visi darbi izdarīti?:)
mums ar ļoti čakli vedēji un daudz darbiņi ir noņemti no mūsu pleciem, tik cik neļāvām viņiem ņemties ar etiķetēm, bet gan paši tās taisam un līmējam.
Apdarīts ir lielākā daļa: baznīca, svinību vieta, daļēji galdi, muzikanti un fotogrāfe, abi esam sapirkuši mugurā velkamo abām dienām, ir gredzeni un liela daļa alkahols sapirkts. bet trūkst vēl valsis 9ir mūzika, vēl jādejo pa māju), nav vēl šādi tādi sīkumi izprintēti un gagriezti, nav dāvanas vedējiem un vecākiem un kūka vēl nav pasūtīta, bet ir aizrunāta. Hmmm.... kas vēl? Auto -to mums tētis dabūja caur paziņām un tad tik cik degviela...
No kurienes paši esat?
Esmu liepājniece, bet nu jau 6 gadus dzīvoju Rīgā. Ļoti ceru, ka atrakstīsi, kā Tev beidzās ar "Kāpeniekiem". Es arī uzrakstīšu kad kaut kāda skaidrība radīsies. Veiksmi!!!:)
kafeinīcā ir viens nogaršot
bet stādies priekšā kad gaļas būs gatavotas iepriekšējā dienā un visu jums atvedīs uzzsildītus termosos nu nezinu cik tur būs garšīģi
cik zinu par saimniecēm ko jūs esat aizrunājušas viņas gaļas cep uz vietas un kartupeļus ari vāra uz vietas,
jo pati daudzas reizes esmu aicinājusi šīs saimnieces lai klāj galdus un iesaku ari citām , jo atsauksmes ir tās labākās , un galvenais kad nav dārgi
Meitenes, kādas atsaukmes? Skatos ieraksti pāris gadus veci :)