Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
dzimtsarakstu nodala Saldū un Brocēnos
Padalieties pieredzē.. Kura varētu būt labāka un skaistāka dzimtsarakstu nodaļa....
Nevaru izlemt...
Palīdziet... nevienu neesmu redzējusi personiski :(
Pati naku no Saldus,man personigi nepatik Saldus dzimtsarakstu nodala, bet varbut tapec ka mana mamma strada taja eka un man asociejas ar darba vietu,nevis dzimtsarakstu. Bet visuma zalite ir ok.Man ari nesimpatize tas, ka vienmer visi bildejas pac laulasanas uz trepem - man tas liekas drausmigi,tas muzigas treps :D Gan jau saproti par kuram iet runa :)Man pazina laulajas Brocenos, bija ok, ta ka, es jau esmu par Broceniem :)
Jā, tās trepes :D Nesen ar skatijos kādas bildes , kas bija fotogrāfētas Saldus Dz/n ārā uz trepēm.. Man nepatika.. Bet laikam jua visur tās trepes :D
Nesen sākām dzīvot Brocēnos... Laikam jau tad tepat :)
Uz trepem vnk ir parredzami visi viesi,tapec jau laikam tur bildejas,tad jau labak uz pilskalnu aizbraukt ;)
laba doma ;)
Labāk Brocēni,neka Saldus
vari vēl apskatīties Jaunpils pili ,skaista gan vieta gan ceremonija un nav tālu no Saldus.Šeit diezgan daudz meitenes var teikt tikai to labāko .
Ja jāizvēlas starp Saldu un Brocēniem, ieteiktu Brocēnus! Man arī Saldus ne visai! Ingreta rakstīja par jaunpils pili, es ieteiktu apskatīties arī Jaunmoku pili! Skaisti! Bet labāk gan pati aizbrauc apskatīties kā izskatās abas DZN.
Mums buus Jaunpilii....:) smuki un ne taalu.
Šodien rakstījām iesniegumu un redzējām Brocēnus - ļoti gaumīgi, interesantas krāsas, maza zālīte, patika!
kurās tāvā?
skaitās 3.stāvs, bet tās ir tā kā jumta stāvs