Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Liepājas topošās un precētās līgaviņas
Sveikas meitenes no Liepājas!
Tā kā mans lielais notikums tuvojas ļoti ātri, tad vēlējos jums jautāt:
1.Vai kāda ir izmantojusi fotogrāfa pakalpojumus, ko piedāvā Dzimtsarakstu nodaļa? Vai ir smukas bildītes par normālu cenu?
2.Kur var pasūtīt smuku un izturīgu (lai ātri nenovīst) līgavas pušķīti?
1.Izmanto daudzi, es tai skaitā, bildes ir pat ļoti ok( o,50 - salonos 2,50 gab.)
2.Nu tāds fifīgs jautājums -smuks ir gaumes lieta, un izturīgi ir visi, ja taisa profesionālis.varu ietikt uz Graudu ielas puķu salonā Inetu -labi paskaidro, kāpēc der vai neder vieni vai otri ziedi pušķī, rezultāts patika.
Par zagsa bildeem - man nebija, bet esmu redzeejusi... Ja pasiem nav savs labs meistars, laikam jau jaanem, es zinu, ka tik labi kaa mums sabildeeja saveejie, to neviens neizdariis...
Par ziediem - man puskki, kaa arii autorotaajumus un citus ziedus taisiija salonaa Piinija uz Briivzemnieka ielas (aiz LPA) - un bija mats mataa kaa cereeju - loti jauka attieiksme, radosha pieeja, iesaku no sirds:) Lai izdodas!
DZIMSTSARAKSTU NODAĻA MAN LIEPĀJĀ NEPATĪKA, JO CEREMONIJAS VIDU SIEVIETE KAS MUS ITKA SAPRECINAAJA SKAĻA BALSII SAAKA KORIĢET VIESUS, KA VINU FOTOGRĀFEET NEDRIIKST,KA VINA NAV VIESIS UTT...PRETIIGI...VISS SATRAUKUMS PAZUDA,PAZUDA SHIIS DIENAS MIRKLA BURVIIBA..UN PALDIES PAR TO mIRDZAS TANTEI:((
1) nē neesmu, bildēm neesot ne vainas
2) iesaku Pīniju aiz LPA, tur arī ļoti laipnas , atsaucīgas dāmas ;)