Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Dzimtsarakstu nodaļas - Roja un Tukums
Lūdzu padalīties pieredzē par kāzu ceremoniju Tukuma vai Rojas dzimtsarakstu nodaļā. Kas patika, kas nepatika! Galīgi nevaram izlemt,kur lai precās, tā kā viesu nams ir netālu no Rojas, tad interesē tā puse! paldies jau iepriekš.
Čiv riu!:) Zini, kad mēs braucām pakaļ laulības apliecībai Rojas dzimtsarakstu nodaļā, iepazināmies ar to tanti, kas tur laulā - nu ļoti "interesanta" - tante gados, bija ieradusies uz darbu spilgti zilās trennūzenēs ar ļoti interesantu frizūru :))) Bet vispār telpas tur izskatījās svaigi remontētas, gaišas, un ir diezgan plaša auto stāvvieta - mašīnas nebūs jāatstāj ielas malās.
Paldies, Sandriņ!
Es jau ar ta ka sliecos uz ko citu, bet pagaidam tiek izskatiti visi iespejamie scenariji!
Esmu bijusi vairākās laulību ceremonijās Tukumā. Man patika, sirsnīgi un mīļi. Vienā vasarā biju gan "zagsā"gan baznīcā....Pirmā vieta tiek dota "zagsam".Baznīcā nebija tik mīļi un forši...
Paši arī jūnijā tur laulāsimies un, rakstor iesniegumus, mūs sagaidīja ļoti zolīda un patīkama sieviete...
Par Roju nezinu ,bet Tukumā ir vienkārši fantastiski.Iesaku noteikti.
Jā, par Tukumu ir labas atsauksmes. Mēs jūnijā reģistrēsimies Tukuma "zagsā" - tur ir jaukas telpas, pretimnākošs personāls un pati vadītāja ļoti sirsnīga, zolīdi ģērbusies, ļoti laba valoda pat vnk aprunājoties kas un kā, utt. īsāk sakot labs iespaids... : )
Tēma veca, bet varbūt kādai noder svaigākas atsauksmes.
Mums Tukumā bija laulības reģistrācija tikai liecinieku klātbūtnē. Tiešām negaidījām tik skaistu un emocionālu ceremoniju. Tiešām varam ieteikt šo DzSN. Ja nekļūdos, tad ceremoniju vadīja Smaida Kokina.