FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Kurzemē

Viesu māja "Chill Inn" - Liepājas rajonā!

v
veta123 17.02.08. 17:08 | Kāzu datums: 07.08.2009

Viesu nams, kas atrodas Liepājas rajonā, Nīcas pag.“Arāji”!!! Attieksme - ne pārāk, ko sarunā, nepilda, jāmaksā par visu ko norunāja, lai arī daudz ko liedza izmantot. Esiet uzmanīgi ja šo vietu izvēlaties!!!

16 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Madlēna 18.02.08. 14:17 | Kāzu datums: 18.08.2007

Pilnīgi nepiekrītu! Šī ir vieta, kur atgriezīšos vēl un vēl.. Esam tur bijuši vismaz reizes 3, tomēr nekad nekad nav bijusi jāpiedzīvo vilšanās!
Pēdējā žurnālā Santa šis viesu nams arī ir ielikts kā viens no the best! Un tā arī ir! Iečekojat www.chillinn.lv

Mmmm.... :)

Rebeka_bella 21.02.08. 14:23 | Kāzu datums: 27.07.2008

Hmmm... Man tieši šī vieta bija padomā, tagad nedaudz mani samulsinājāt, it kā līdz šim neko sliktu nebiju dzirdējusi. Savādi, ka weblapu never vaļā, jau vismaz 2 nedēļas...

Madlēna 21.02.08. 14:36 | Kāzu datums: 18.08.2007

pēdējā žurnālā "Santa" bija netieša reklāma šim viesu namam.. Tas tika ieteikts kā viens no the best... :)

Šaubu nav! :)

v
veta123 21.02.08. 15:04 | Kāzu datums: 07.08.2009

Skaista vieta, labi nummuriņi, tuvu jūra - viss tā kā ir ok, pat ļoti ok (kā viesim), bet ne kā jaunajam pārim. Pirms pus gada skaistās kāzās biju - labākā draudzenīte precējās, galdi un vieta burvīga, iztabiņas tīras un mājīgas zaļa zālīte un dīķītis, bet...jaunais pāris ne vien vien pārmetumus dzirdēja un solīto nepildīšana...
Viesu mājas saimnieces kašķi ar pavārēm bija jāizjūt jaunajam pārim uz savas ādas, tāpat arī ar solītiem video skatīsanos iepalika un ledusskapi - aizmirstiet ka tāds ir. Šādas nesaskaņas jau neviens nepopularizē ne "Santā" ne mājas lapā, tā rodas esot tur un redzot...

Madlēna 21.02.08. 15:30 | Kāzu datums: 18.08.2007

Uz ši vietu ir jādodas jau sagatavojoties pirms tam.. tur tiek gaidīti cilvēki, kas vēlas mierīgi un romantiskā gaisotnē baudīt mieru.. nevis reāli ietusēt un cept turpat pie logiem šašlikus..

Pieļauju, ka katram pieredze veidojas savādāka, tomēr - visu var sarunāt, ja par to runā; neko nevar sarunāt, ja neko nerunā! :)
Mums izdevās!

Rebeka_bella 21.02.08. 15:38 | Kāzu datums: 27.07.2008

Nu katrā ziņā noteikti būs vēlreiz jāaizbrauc parunāt un apskatīties, kad tad tur klātienē izskatās, jo pēdējo reizi tur bijām pirms gada, kad mums tuvi ģimenes draugi meklēja viesu namu kāzām un mums šī vieta iepatikās... Meitenes, a varbūt Jūs varētu ietekt kādu citu variantu pēc savas pieredzes vai dzirdētā, kur varētu nosvinēt skaistas kāzas! :) Daudzas vietas ir tajā apkaimē izbraukātas, bet īsti nekas nav piesaistījis...

Madlēna 21.02.08. 16:19 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mēs gan kāzas tur nesvinējām, tomēr vairākas citas pulcēšanās divatā, ar ģimeni un arī ar draugiem ir bijušas.

Cik zinu - šis viesu nams jau uz vasaru ir rezervēts, bet gan jau ka vēl var atrast kādu iespēju..

chirkshe 11.03.08. 11:55 | Kāzu datums: 20.07.2008

Hm..nu tagad ir grūti saprast! Esam šo viesu namu noīrējuši jau šovasar uz kāzām..protams, ir bail, ir nedrošība, kā būs, vai tiešām solītais attaisnosies! Varbūt vēl kāda var padalīties ar saviem iespaidiem, kas šajā viesu namā ir svinējusi kāzas! Mums ir paredzēts uz 80 cilvēkiem laukā, zem nojumes un lietus sargiem.

Viesu nams, ko jums noteikti varu ieteikt par visiem 100 % ir "Vērbeļnieki", galds būs vienkārši fantastisks, apkalpošana laba...ja, man būtu kāds viesu nams jāiesaka, tad to arī noteikti ieteiktu!

Krampe 12.03.08. 18:49

Chill innaa meitai dzimmeni svinēju - visu pirti noīrējām un gandrīz visas istabas. Lieliski. Attieksme super, viss super.

Iuzele 12.03.08. 22:45 | Kāzu datums: 23.08.2008

Nu jā, cik cilvēku tik viedokļu. Lai gan ap Liepāju nav īpaši liela izvēle kāzu svinībām ar viesu skaitu virs 30.

v
veta123 16.03.08. 10:44 | Kāzu datums: 07.08.2009

Piekrītu - cik cilvēku, tik viedokļu. Es pastāstīju kā manai draudzenītei bija, Jūs - kā gāji pašiem.

Tikai gribu ieteikt (arī sev) - ka izvēlēta vieta svinībām, jāslēdz līgums par visu ko sola un piedāvā saimnieki.

M
Mosa 03.12.08. 21:21

Vieta - vienkārši super, viesu nams - super, kāzas - super!!! Bet domāju, ka tas individuāli ir atkarīgs no vēlmēm, jo tas nav 'standarta' pasākums.. Vēl ir arī jārēķinās ar to, ka svinēšana notiek zem klajas debess (bildes sanāk diezgan tumšas), bet saimniekiem ir jumtiņš, ko pārvilkt pāri, tādējādi ne lietus, ne negaiss netraucē svinēšanu. Paldies chillinn saimniekiem par jauko uzņemšanu!
PS. Tam es piekrītu, ka iepriekš (kad rezervē un nedēļu pirms pasākuma) vajag labi izrunāties.

Bubite 03.12.08. 23:43 | Kāzu datums: 20.06.2009

Mēs ar draugu sākam domāt par svinēšanas vietu.Jaapskata arī šis viesu nams!Taču mums nebūs īstas latviešu kāzas un vēlamies atrast viesu namu, kas piedāva lielās teltis un skaistu apkārtni.Jo pasākums ilgs 6-7 stundas, gribas lai viss būtu ideāli un skaisti.
Varbūt kāda zin vēl kādu jauku vietu???
Mums vēl ieteica''Jūrnieku Ligzdu'' jauka apkārtne un telts piedāvajuma, bet esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes par ešanu.
Vai kāda lūdzi nevārētu padalīties ar informāciju kādas cenas ir ''Vērbeļniekos", jo es neatradu.?

v
veta123 04.12.08. 08:21 | Kāzu datums: 07.08.2009
Africa 04.12.08. 08:50 | Kāzu datums: 21.07.2007

Laikās esmu bijusi uz kāzām, priekš vairāk nekā 20 cilvēkiem svinību zālē būs maz vietas, kaut gan izguldīt var pat 40, ēdienu uz vietas nepiedāvā, ļoti skaista lapene, kur tajā dienā notika pati laulību ceremonija un jūra arī netālu.

D
Daffy 04.12.08. 16:00

ņu, nezinu - bijām tur pirms diviem mēnešiem - mūs vnk pārbaroja, un attieksme bija super - bijām vienīgie tajā laikā, saimniece speciāli no Liepājas brauca i mums vakariņas taisīt i brokastis, turklāt mēs vēl 2 h vēlāk uz brokastīm ieradāmies kā bija'm norunājuši un viņa pacietīgi gaidīja. Man tur ļooooooooooti patikās....