Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Saldus līgaviņas atsaucaties :)
Vai ir arī kāda līgaviņa no Saldus? :)
Meitenes zeltenes auuu :)))
Es arī esmu līgaviņa no Saldus. Varētu būt ka precamies vienā mēnesī, bet dažādos datumos?
Mums kāzas paredzētas 2.augustā.
Vai jūs jau bijāt pieteikt laulības?
ir ir ;)
Ja nav noslēpums vai kleita tev jau ir nopirkta un kur pirki? ;)
Jā mēs jau pieteicām janvārī.
man arii ir kleita...preceesimies martaa ;)
Sakiet lūdzu meitenes, vai jums jau ir sarunāts viesu nams un kurā vietā?
Vārmē kafejnīca Kārlis, un viesu nams Z/S Bētas
Mums ar ir sarunāts.Pie jūras Rojas pusē :)
Mēs arī gribējām tur svinēt kāzas z/s Bētas uzvietas, bet nevarēja nodrošināt 60 - 70 cilvēkiem galdus. Kārlī negribējām jo diezgan patālu ir braukšāna uz naktsmītni un tādēļ atkrita mums. Bijām rezervējuši viesu namu "Juku dzirnavas", bet saimnieks pats nepārvalda savus pierakstus un pietecām "Zvejniekus" arī ļoti jauka vieta.
Mūsu kāzas būs 17.maijā.Viesu namu izvēlējāmies Jaunlutriņos "Četri gadalaiki"
es arī esmu no saldus. kāzas paredzētas 16.maijā un kāzas svinēsim pie Talsiem "Laumās"
Mums arī ļoti patika Juku dzirnavas,bet beigās izdomājām,ka gribam pie jūras :)
Četri gadalaiki ir manā dzimtajā pusē. Visu laiku esmu dzīvojusi Jaunlutriņos.
Sirsnīgi sveicu tevi lielajā dienā! Jums bija ļoti skaisti izrotāta mašīna.
Protams ka ir.
vai esat jau domājušas par alkohola iegādi? varbūt varat ieteikt kādas vairumtirdzniecības bāzes saldū un apkārtnē?
Mums ir kāzas paredzētas 31 maijā, un par cik mēs svinēsim šaurā ģimenes lokā, lai gan arī tad jau cilvēki ir diezgan, tad viesunams- kempings Niedras ir kā radīts mums. Skaistā vietā, bērniem rotaļu laukums, ezers, vārdu sakot super...
Mums kāzas ir 21 jūnijā un alko nopirkām jau pirms jaungada. Brocēnos ir Brūņa bāze mēs arī tur pirkām. Zēni jau ir lietas kursā ko labāk pērk uz kāzām un iesaka. Cenas arī lētāk mēs uz 60 cilvēkiem iztērējā bišķi zem 300Ls (degvīns, vīns, šampanietis)