Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Vai kāda precas Kuldīgā?
Cik lasu komentus, liekas, ka no Kuldigas nav neviena?
Mees arii kaazas svineesim Kuldiigas rajonaa,10km no Kuldiigas.:)
Man liekas ka no Talsiem arī nav neviena :))
Es Kuldīgā, Katrīnas baznīcā :)
Es Kuldīgā! Kuldīgas dzimstrakstu nodaļā un pēc tam svinības Īvandes muižā! :)
Mums bazniica Riigaa,bet sviniibas turpinaasies Kuldiigas rajonaa!:)
es ļoti gribēju Rīgā precēties mūsu baznīcā, kur abi esam iesvētīti, bet tā kā mums gandrīz visi viesi no Kuldīgas, tad sākām domāt, ka būs par traku pēc tam braukt atpakaļ uz Kuldīgu svinēties. Un diez vai visi piekristu braukt :) Tā kā beigās nolēmām Kuldīgā svinīgo ceremoniju un pēc tam Ēdolē Kaušos svinēties
Mēs sākumā gribējām Rīgā, tuvāk mājām un tā, bet tad mēs atradām Īvandes muižu, kas atbilst visām mūsu prasībām (visu viesu izguldināšana, plašas telpas, pieņemam cena). Un tad nolēmām, lai nebūtu ar visiem viesiem tā jāvizinās (daži no laukiem Kurzemē) kāpēc gan nesarakstīties turpat Kuldīgā :)
Mees savukaart esam Riidzinieki,taapeec bazniica buus Riigaa un tad braucam svineet taalaak uz Kuldiigas rajonu,jo taa ir vienkaarssi briinisskkiigi skaista pilseeta un cellss liidz tai ir arii super!!
Nu jā mēs abi esam kuldīdznieki, bet tagad dzīvojamies Rīgā, tāpēc tāda situācija.
Buus Jums arii ok Kuldiigaa!:)
Man patīk Kuldīga, tikai mācītājs nu tā.. bet ceru, ka nebūs tik traki.
he Mees precamies arii Kuldigas zaksaa un svinam Ivandes muizhaa.. 22.septembriii.. nevaru vien sagaidiit!
Mums jau nosvinētas kāzas Kuldīgā:)
:) Mums vienādi gan ceremonija, gan svinības :) Īvandes muiža un Kuldīgas domes ēka :) tikai 3 nedēļas ātrāk :)
Man arī Kuldīgā, tikai nedēļu ātrāk:)
Rīgā baznīca un svinības Kūldīgas raj.Topošais vīriņš no Kūldīgas :)