Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Vai kāda precas arī Ventspilī????
mums kāzas jūlijā sarakstīsimies Ventspils dzimtsarakstu nodaļā un svinībasnotiks Kaltenē viesu namā Zivtiņi...
kur jūs veidosiet make-up un frizūru???
kada salona pasutijat ziedus???
Kristīne, liels paldies. Meģināšu sazvanīt un izmeģināt. Par Saules salonu un Kolonnu dzirdēju labas atsauksmes, bet viņi tikai make up taisa. Man negribas pirms kāzam braukat pa pilsētu. Visu gribētos vienā vietāl.
Par Andas salonu Saules ielā kaut ko dzirdējāt?
Mani jau vietējā forumā lamā, ka vienmēr reklamēju savu iecienīto frizētavu Pārventā :D
Bet es tiešām apmeklēju to jau 5 gadus un esmu ļoti apmierināta.
Iesaku pamēģināt frizieri Lauru vai Daci. Laura veic arī make-up. Tel.6-36-65099
Pārventā tas ir uz Tārgales ielas blakus tam kancelejas preču veikalama pie pieturas.
Bet esmu dzirdējusi arī labas atsauksmes par Saules salonu un Kolonnu. Tiesa, nezināšu nosaukt konkrētas meistares.
Par frizieri neko nemācēšu pateikt. Man kāzas ir jūlijā, tā kā līdz tam laikam apstaigāšu frizētavas :)
Mums kāzas aprīlī. Arī nekadas vadītajas nebūs, palīdzes vedēja. Palīdziet lūdzu? kur var uztaisīt frizuru un make-up. Labaikais variants? protams, lai viss būtu vienā vietā.
Mums nebūs vakara vadītājs. Izvēlējāmies atraktīvus muzikantus, kuri vajadzības gadījumā var aizstāt vedējus uz publikas izklaidēšanu.
Neko daudz par šādiem pakalpojumiem Ventspilī nezinu. Mums darba pasākumu vadīja KC direktora vietniece Sigita. Nu, neko tāda.... varbūt mazliet jaucās savās runās, bet principā bija OK.
Kāds ir jūsu datums? Kas jau paspēts izdarīt?
Šobrīd mums ir problēma atrast vakara vadītāju. varbūt vari kādu ieteikt?
Precas, precas :)
Vai šogad arī kāda precas? :)
Meitenes un līgavas no Ventspils iesakat kaut ko, kur Jūs taisījāt, vai taisīsiet make-up un frizūras? Es no tās lietas neko nesaprotu! Gribētos jau visu vienā vietā, bet laikam jau tā nesanāks!
Mēs arī bijām skatīt, bet man kaut kā ne visai, bet gaumes jautājums...
Pajautā šajā forumā meitenei Madeline. Viņai bija tur svinības, un liekas, ka dikti pamierināta
sveikas līgavas :)
vai kādai ir bijusi pieredze ar svinībām Īvandes muižā ? pagājušonedēļ bijām tur lūkoties vietu vsinī'bām - pirmais iespaids ļoti labs un arī cenas salīdzinoši zemas - bet tomēr varbūt kāda zinās oastāstīt ko sīkāk ? :)
Gan jau ka zināsiet Ēmužas. Mums ļoti tur patika, gan galdi bija labi, gan apkārtne vienreizēja. Nākamās dienas vakarā vēl tusējāmies uz nebēdu. Izmantojām arī baļļu, bija mums tādi viesi, kas no baļļas arā nekāpa!!! :)
Interesanti! :))) Man līgavainis ir no Vandzenes. Kur tieši jūs svinējāt?
Mēs laujājāmies Ventspilī, bet svinības turpinājām Vandzenē!!! :)
nebija pa rokai fotogrāfa bildes...
Mēs laulājāmies livonijas ordeņa pilī. Viriņš man viennozīmīgi pateica, ka laulāsimies pilī :) Mums patika; tas, ka tur būs tās pašas dzs.nod. darbinieki ar to jārēķinās.
Grūtāk bija uz akmeņiem nostāvēt, bet nekas. Esmu dzirdējusi, ka citiem ir uzlikta grīda, bet tad jau pazūd tas skats.
Mums viesi bija izvietojušies gan pirmajā, gan otrajā stāvā.
Tur balkus bija maza istabiņa, kur viesus pacienājām ar šampi un uzkodām.
Pēc tam šaviens ar lielgabalu, uh tas gan bij spēcīgs blieziens!
Meitenes, tās, kuras ir Livonijas Ordeņa pilī laulājušās - pastāstiet, lūdzu, sīkāk.
Es arī esmu no Ventspils, bet laulāšos Liepājas rajonā :)
Es esmu Ventspilniece, taču laulāšos Talsos ;)
Maz te laikam ventspilnieces. Es no pagājušā gada :)