Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Liepājnieces - jūs te esat?
Sveikas, Liepājnieces!
Vai arī te jūs darbojaties, lai padalītos ar visiem savos priekos un bēdās sakarā ar gaidāmo mūža svarīgāko notikumu?
Sveika!
Man jau likās ka es te viena pati no Liepājas!
Es ne no Liepājas, bet kāzas notiks Liepājā...
Esam, esam! :)
Es gandrīz liepājniece....
Kādi tad pārējām meitenēm datumi, kurām nav uzrādīti - kādos viesu namos svinēsieties?
Mēs pēc ceremonijas braucam ceļojumā!!! Izdomājām uztaisīt svētkus tikai sev, nevis citiem!
Mēs arī salaulāsimies Liepājā!:)
Forši uz kurieni tad laižat?
Mūsu datums ir 16.06.2006.
Laulāsimies Sakaslejas baznīcā.Svinības viesu namā "Brakši".
Pēc tam uz lauku pusi, tur kārtīgi ballēsimies!!!:)(lētāki galdi, lielākas telpas)
es gan tikai vedeja... bet mums kazas notiks 24.08. un Pappaijas...bet laulasies paris Aizputes Sv.Jana luteranu baznica :)
Mēs laikam tepat pa Latvijas plato galu un pa Lietuvu! Vienkārši atpūtīsimies un izbaudīsim viens otra sabiedrību! Un kur tu pati svinēsi un kur laulāsies!???
Mēs laulāsamies Sv.Annas baznīcā un svinības notiks "Jūrnieku ligzdā" Pērkonē...
Kā jums iet ar gatavošanos? Viss jau gatavs? Vai jūs Liepājā sūtījāt/sūtīsiet ielūgumus, vai gatavojāt pašas?
es taisihu pati ligavai ielugumus... jau pirmo meginajumu uztaisijam...loti originali patiesham un smuki!
es arī pati taisīšu - rīt braucu uz Rīgu pirkt papīru... ceru, ka spēšu izvēlēties no lielā klāsta!
Mēs ielūgumus paši taisam (kad buus gatavi ieliksu bildi)! Ar gatavošanos ir tā - uzvalks un kurpes abiem jau ir, audums kleitai arī, ielūgumi gandrīz gatavi! Tagad galvenais jāsāk šūt kleita un jārezervē viesnīcas! Un vēl jāpierakstās pie friziera un make-up!
Vai kāda jau ir pierakstījusies pie friziera un uz make-up? Man Kolonnā teica ka var pierakstīties tikai mēnesi iepriekš!!! Un kur jūs taisaties sūtīt ziedus?
Skatos ka mums viens datums 04.08.07 - kurā baznīcā laulāsieties?
Man jau praktiski viss ir - arī pie friziera un make-up esmu ierakstījusies.. Vēl tikai gredzeni nav - tos tuvākajās dienās iesim iesūtīt...
šodien lieliski izdevās iepirkties Rīgā - tagad tik jāķeras pie ielūgumu gatavošanas :)) Kad būs gatavi, ielikšu arī es :)
Kādu tekstu jūs domājat rakstīt ielūgumā?
Laulāsimies Sv.Annas baznīcā :) un jūs? Mums ielūgumi pašlaik tikai fantāziju stadijā, bet tulīt , tulīt jau ķersimies pie realizēšanas!:)