FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Kurzemē

Ceremonijas vieta

S
Skaarletinja 02.02.16. 14:11 | Kāzu datums: 24.09.2016

Sveiciens visām sieviņām, līgavām un sapņotājām!

Esmu cremonijas vietas meklējumos. Nolēmām, ka baznīcu īsti negribam, dzimt.nod. ar neliekas baigi vilinoša. Gribas kaut ko foršu un skaistu. Tā kā iesākumā plānojām kāzas vasarā, tad nolēmām, ka tā būs ceremonija laukā. Tomēr datumi mainījās un nu esam nosvērušies par labu septembris, bet vietu nezinam.

Vai Jums mīļās dāmas nav kādas idejas/pieredze par foršu ceremonijas vietu? 

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lafanda 09.02.16. 21:09

Sveika! Mums kāzas plānojas nākošgad, un ir tieši šī pati problēma. Pirmā ideja, kas ir, ir Grobiņas pilsdrupas. Varbūt vari padalīties ar savām idejām un kad man radīsies vēl kāda ideja es arī padalīšos :)

M
Mselinak 10.02.16. 08:41 | Kāzu datums: 16.06.2016

Skatoties cik lielas k'azas gribi.
Botaniskaja darza ir loti skaisti Akaciju maja, bet tur loti mazam kazam.
Ara pashlaik labaka vieta ko esmu redzejusi ir Jaunkalsnavas (madona) baznicas drupas.

l
laiminja_ 16.02.16. 22:53

Kurā Latvijas debespusē meklējat skaistu, romantisku vietu āra laulību ceremonijai?
Biju redzējusi dekorēto Jaunmoku pils lapenes laulību ceremonijas reģistrācija vietu. Bagāto kāzām bija skaisti izdekorēts, saprotams, ka tas maksā ne mazu naudu, bet skaisti. pie tam dekorācijas vairākām kāzām var nemainīties, ja pats neesi izdomājis, ka visam jābūt tevis izvēlētas krāsas toņos. Biju redzējusi, ka pāris stundu laikā nomainījās baloni un lentas, pamatdekorācijas palika tās pašas. Tieši biju, kad darbinieki ātri mainīja dekorācijas.
tagad praktiski visos viesu namos un viesu mājās,ne tikai pilīs ir pieejamas āra laulības, ir uzceltas lapenes vai nojumes. Redzēju pat mežā laulību reģistrācijas ceremoniju.