Kāzu plānošana
Kāzas Kurzemē
Viesu nami Liepājas pusē
Sveikas!
Tikai pavisam nesen saņēmu bildinājumu. Ielūkojos augusta 2016 sadaļā (datumu pat neesam vēl noteikuši, jo vīrs jūrnieks un nav tik viegli tas izdarīt) un tur jau meitenes gandrīz visu no šīs vasaras pierezervējušas u.tml. Ceru, ka mums izdosies šogad oficiāli noformēt savas attiecības, tik vēlu visu sākot meklēt :) Kāzas mums gribētos šo vasaru, ļoti, turklāt zinam, ka negribēsim ceremoniju Dzimtsarakstu nodaļā, bet gan kādā viesu namā, kur arī notiktu pēc tam svinības. JAUTĀJUMS: varbūt ir kādas atsauksmes par un pret konkrētiem viesu namiem Liepājas pusē, Liepāja-Lietuva ceļa posmā?
kāzas šogad, ir domāts, kāzas 2016. gadā :)
kādu laiku atpakaļ bija diskusija " kāzas Liepājas pusē" , atceros, ka tur ieteicu viesu namu "Šķilas" , kur draugu svinēja kāzas. Tas tieši ir no Liepājas uz dienvidiem. Un vēl internetā biju pamanījusi viesu namu Bernātos - Chill inn, kas izskatās ļoti skaists. Varbūt svinības varat taisīt pie jūras, ļoti skaistas bildes esmu redzējusi tieši pie jūras ceremonijām. Precaties kādā darbdienā, ja brīvdienas izrādīsies aizņemtas ;) tā varot arī atlaides dabūt :)
klevera paldies!
To postu laikam biju manījusi un tāpēc Šķilas bija manā prātā zemapziņā iesēdušās. Sanāk 5 min braucienā no mūsu mājām, bet bijuši tur neesam. Jau nesen izbraucām apli pa to pusi un iebraucām arī Šķilās, bet neviena nebija uz vietas. Ar vīrieti abiem patika, neskatoties uz to, ka toreiz viss bija pelēks, pat sniega vēl nebija. Tad nu sazvanījos, vakar bijām apskatīt un tad nu esam par visiem 100% pārleicināti un jau pierezervējām Šķilas. :) Sazvanīju arī Nīva snovada zaksu un tās tā kā arī piekrita uz vietas mūs saprecināt, ceru, ka sanāks pašā jūras krastā izveikt ceremoniju (pati saimniece ieteica), kaut pieļauju, ka zaksa tantes iebildīs, jo nekas nebūšot dzirdams utt Un jā, cena vispār superīga, ir sava saimniece, ar kuru kontaktēsimies vēlāk, kad būs datums nolikts (jo vēl nav vismaz 6 mēneši līdz plānotajam datumam). Plānots un rezervēts mums uz 03.09.2016. Vispār mistika visā tajā ir...datums zīmīgs sanācis, pašiem to nezinot un nenojaušot.
Nīcas novada zaksu sazvanīju, kurš arī kalendārā jau mūs ieķeksēja :) Viesu namam ir zināma sava saimniece ēdināšanā, gultas vietas ir pietiekami priekš mūsu viesu skaita. Arī par gultas vietām cena laba. Esam priecīgi un neticas,ka ar pirmo šāvienu tā veiksmīgi, kā ieraudzījām, tā neko citu vairs meklēt i negribējām :) Ātri rakstu, sorry par kļūdiņām :)
Nu re cik jauki :) ka viss veiksmīgi. Lai veicas!
Ļoti skaista vieta ir chill in, bet tur diemžēl ir pārāk dārgi, vismaz man tā liekas. :(
Linsi - varu tev palīdzēt ar kāzu dekorācijām utt - tas mans hobijs, un esmu no Liepājas :)
Eliiina_s
Sveika!
Tā kā uz doto brīdi man nav ne ideju, ne aizrunāta meistara uz visu to, kas saistīts ar ielūgumiem, galda kartēm, dāvaniņām priekš viesiem, 2 foto stūrīšiem(viens ārā, otrs zālē/terasē), nav arī aizrunāts florists(drīzumā plānoju vienu salonu apmeklēt), kurš taisīs pušķi, auto rotās, kā arī to altārīti, pie kura precēsimies. Īsāk sakot, esmu gatava uzklausīt- kas, par cik u.tml :) Varam te runāt, varam privāti :)