FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Laulību reģistrācija ar lieciniekiem

M
Missguna 05.02.15. 15:10

Labdien. Varbūt kādai no Jums ir bijusi vienkārši laulību reģistrācija tikai ar lieciniekiem?Varat padalīties, kā tas bija,ko darījāt pēc tam(restorāns, atpūta četratā kādā spa)?? Kā paziņām vecākiem, radiem?
Paldies!

15 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
E
Ehz_forshaa 05.02.15. 21:11

Pati neesmu tādās piedalījusies, bet esmu dzirdējusi no draugiem:
ceremonijā tikai ar lieciniekiem, pēc tam neliela fotosesija diviem un pusdienas ar tuvākajiem pāris stundu garumā. Turpinājumā vieni brauca kāzu ceļojumā, vieni uz pāris dienu spa, vieni nekur, vnk mājas, vieni ar ģimeni torti kopā mājās ēda.

r
rutuxs 06.02.15. 15:26 | Kāzu datums: 20.02.1993

Man vispār nebija liecinieki. Zaksā bijām divatā. Pēc tam fotsalonā tapa viens foto, bet paši, paši tuvākie (bez māsīcām, brālēniem, tantēm un onkuļiem) tikai vecāki, māsas un brāļi mūs gaidīja mājās. Bija saklāts galds, nu apmēram kā dzimšanas dienā. Plkst. 23.00 aizgāju gulēt. Es ļoti negribēju kāzas, bet gribēju būt sava mīļotā vīrieša sieva. Par kāzām visi uzaicinātie uzzināja divas dienas iepriekš.

dimdimdii 06.02.15. 21:37

Drīkst vaicāt, kas Jūsu gadījumā liecināja?

r
rutuxs 07.02.15. 12:40 | Kāzu datums: 20.02.1993

Nezinu.

M
Missguna 07.02.15. 16:23

Vai tad tagad var arī bez lieciniekiem?

r
rutuxs 07.02.15. 19:17 | Kāzu datums: 20.02.1993

Tagad nevar, bet kad es precējos (paskaties gadu), mums par to vispār pat runa nebija. Pateica. atnāksiet, parakstīsiet papīrus un viss. Mēs uzreiz brīdinājām, ka ceremoniju negribam.

C
Chirka* 08.02.15. 17:33 | Kāzu datums: 16.07.2016

Esmu tādās piedalījusies. Mēs bijām kā liecinieki jaunajam pārim un ar mums kopā vēl bija tikai fotogrāfs. Pēc zaksa devāmies uz sinevillu fotosesijā un pēctam mums bija noīrēta neliela pirts,kurā arī mēs bijā tikai 5-tā.
Viss bija ļoti mīļi un labi.

dimdimdii 20.02.15. 13:24

Mums gan būs vecāki ceremonijā, taču tāpat būsim mazāk par 10 cilvēkiem kopā, līdz ar to īsti vēl nezinam, ko darīt pēc fotosesijas. Braukt uz kādu restorānu vai pagalmā uzcept gaļu, iedzert vīnu un ar vecākiem atcerēties bērnības atmiņas... Plānojam doties kāzu ceļojumā pāris dienas pēc sarakstīšanās.

D
Danuciits 24.02.15. 09:23

Dimdimdii vecākiem ielūgumus dosi, vai mutiski informēsi kad, kur un cikos? Mums ar būs kāzas tikai ar lieciniekiem, bet vecāki dzimtsarakstu nodaļā svinīgajā daļā obligāti, vēlāk gan četratā izklaidēties.

M
Missguna 24.02.15. 10:39

dimdimdii un Danuciits - kad jums būs kāzas?

D
Danuciits 24.02.15. 20:37

Mums vēl nav konkrēts datums, bet doma - augusta beigas, septembra sākums.

dimdimdii 25.02.15. 09:30

Ielūgumus uztaisīju " pa šiko" - ļoti greznus un pārdomātus. Tā kā tikai 2 ielūgumi, nežēloju naudu un tas atmaksājās, vecāki bija neticami pārsteigti un priecīgi.

Missguna

Mūsu datums jau pieteikts un valstij apmaksāts- 10.07.2015

Duuja 23.03.15. 23:32 | Kāzu datums: 18.05.2013

Mums bija zagsā bez ceremonijas un tikai ar lieciniecēm. Pēc tam safočējāmies, saskandinājām glāzes un vairāk neko. Ar vīru pēc tam divatā aizbraucām uz viesnamu Siguldā. Tā bija mūsu vēlme, jo mums arī ja būtu tikai vecāki un brāļi/māsas, tas būtu jau ap 20 cilvēkiem. Tiesa gan - vīra radi apvainojās par šādām kāzām, bet pēc gada laulājāmies baznīcā, tad arī bija lielais tusiņš.

p
pasacina1 24.07.15. 10:09 | Kāzu datums: 20.07.2016

Vai kāds var padalīties ar idejām , ja paredzētas kāzas tikai ar vedējiem, pašlaik vienīgā ideja ir lidojums ar gaisa balonu, bet ko darīt gadījumā ja laiks nelutina (spa nebūs aktuāls).

l
laiminja_ 24.07.15. 22:05

Pasēdiet kādā krogā, piem, Gutenberga terasē. No turienes skaists skats uz Vecrīgu.