FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Mūsu saulainā ziemas diena!

p
pīļuks 30.01.12. 18:45 | Kāzu datums: 28.01.2012

Man šī skaistā diena nu ir garām... nedaudz skumji, ka viss pagāja tik ātri. Nepaspēju pat tajā visā ievilkties, bet nu jau esmu sieva. :)
Viss sākās diez gan vēlu, 8 rītā, kad bija pamazām jāpošas pie friziera.Atvadījos no sava topošā vīra un devos pie friziera. Viņš savukārt arī. Nekādas steigas, nekāda stresa. Pati brīnos par sevi, ka vispār ļoti labi izgulējos neskaitot vienu mazu murdziņu naktī. Frizieres krēslā pavadīju mazliet vairāk laika nekā plānots. Tas gan deva mazu stresa devu, jo zvanīja jau fotogrāfe un filmētājs, ka esot jau klāt mājās. Ap 12 biju mājās, kur man tika uzzīmēta seja un uzvilkta princeškleita. Tad nu stāvēju un gaidīju savu līgavaini. Atbrauca, izpirka un braucām tālāk. Biju patīkami pārsteigta par līgavaiņa frizūru.
Tā kā izpirkšana izvērsās ātra (tiku ātri atdota :D ) izlēmām tik jaukā, saulainā dienā aizbraukt līdz saules akmenim un pabildēties vecrīgas fonā. Par ko nedaudz nožēlojam, jo tur izrādās bija tāds vējš. Mašīnā gan bija silti. :D
Braucām uz zagsu. Un tad viss kā sapni. Šausmīgi ātri. Tētis ieveda zālē, atdeva līgavainim. Skaisti vārdi, paraksti. Starp citu nepareizi parakstījos. :( Parakstījos trīs vietās - divās savās un sava vedējtēva vietā. Galīgi netīšām. Ceremonijas meistars gan pateica, ka viss kārtībā, bet mēs ar mīļoto nedaudz pasmējāmies, jo arī sniedzot iesniegumu zagsā parakstījos ne tur. :D tā jau man tradīcija. Gredzeni, asaras un puķes.
Tālāk devāmies un Mencendorfa namu, kurā bija skaista programma jaunlaulātajiem. iekurām savu guni un paši uztaisījām un izdzērām mīlas eliksīru.
7 tilti. Visādas izdarības un viesu nams. pirmie vārti veiksmīgi pārvarēti. Varam sēsties pie galda ( bijām ļoti izsalkuši). Tālāk jau viss kā visur - pirmā deja, vārdi vecākiem, vārdi mums, avīze un visādas citādas izdarības. Bija arī tēva meitas pirmā deja. Dejojām pie riktīgi elvisa rokenrola. Viesi sajūsmā. Amatu dalīšana arī bija varen jautrs pasākums, jo9 vedējtēvs mums ļoti atraktīvs.
Mičošana ļoti jauka. Guldināšana. Un vakara turpinājums pirtiņā un āra džakūzī. (gulēt protams uzreiz negājām, jo gribējās kārtīgi izbaudīt šo pasākumu.
Esmu ļoti priecīga par šo dienu. Liels Paldies mums bija sakāms mūsu brīnišķīgajiem vedējiem, kuri uzņēmās mūsu pasākumu un ļoti liels paldies manai nu jau vīramātei, kura tiešām bija darījusi visu, visu, lai mums šī diena būtu vissuperīgākā!!

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši