Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kādā siltā augusta dienā....
Es pamodos gandrīz tai pašā laikā kā katru dienu un tāpat kā ikdienā ar tramvaju braucu uz centru, lai dotos uz frizētavu. Frizierīte likās vairāk satraukta nekā es. Esot iepriekšējā vakarā vēl domājusi, kā labāk izveidot manu frizūru, un kad no rīta pamodusies un devusies mazgāt zobus, nodomājusi, ka kaut kā baigi tumšs un kluss - izrādījās, ka pulkstens ir tikai 4 no rīta! :)
Bet, kad frizētavā uz gatavošanos ieradās gan topošā vīramāte (un uzdāvināja man skaistu, baltu ziedu pušķīti, kuru es tikpat labi varēti izmantot kā kāzu pušķi), gan grimētājs, gan fotogrāfs, es sapratu, ka šī nav vis parasta diena, bet gan ļoti īpaša diena jau kaut vai tāpēc vien, ka šie cilvēki tā nopūlas un cenšas manis dēļ :)
Tā kā mūsu ceremonija notika pēcpusdienā, laiku līdz tam izmantojām nelielai pastaigai un fotosesijai.
Man ļoti gribējās fotogrāfēties labības laukā un to arī darījām. Es jau biju iedomājusies, ka tas varētu būt problemātiski un tagad zinu, ko tieši līgavas piedzīvo skaisto bilžu dēļ! Jau pirmajos soļos es sajutu dadžu dūrienus, bet vēlāk izrādījās, ka kleita ir pilna ar dažādiem zināmiem un nezināmies kukainīšiem. Bet tas bija to vērts!
Bija pienācis laiks doties uz ceremoniju. Piebraucām pie Siguldas Jaunās pils un uzfrišinājāmies - es pārģērbu kurpes, nopūderēju visiem degunus, ar vienu aci skatījāmies, kā sarodas viesi, bet paši vēl slēpāmies, lai mūs neierauga pirms laika... Pirms došanās iekšā sajutu, ka nu beidzot patiešām IR satraukums!
Ceremonija paskrēja ātri un jauki, pat jautri, jo te vīram samisējās un viņš parakstījās pie lieciniekiem, te es sasmējos par to, ka esam ieraksts numur 83 :))
Un tie daudzie ziedi un komplimenti! :)
Briedeen- tu staro, viņš staro, no foto vien es jūtu superpozitīvas emocijas...Zinu, Jums viss ir kārtībā, ir bija un būs ;)
Paldies, ulula! Man liekas, mēs patiešām mazliet starojām. Un mans vīrs pat iemācījās pozēt fotogrāfam :)
Jaunajai sieviņai pamatīga kurpju kolekcija bijusi līdzi, šķiet kādus 4 pārus saskaitīju noteikti :)
Jaukas bildes!
Ps. Vai tiešām galdiņš bija Līgatnes skatu torņa pašā augšā??? Ja tā, tad ''cepuri nost'' vedējiem par idejas realizāciju, un jums par drosmi! Es droši vien sēdētu iekrampējusies krēslā, jo man ir paniskas bailes no augstuma, neskatoties uz to, ka esmu lekusi ar izpletni :D
Vai cik skaista līgaviņa! :)
Tikai trīs pāri :)
Jā, tas bija tajā skatu tornī! Bail nebija, kaut ari tas tornis pat nedaudz šūpojas... bet visvairāk es apbrīnoju to, kurš tai karstumā un tādā augstumā nesa to dīvānu!