Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
...tauriņu virpulī ar laimi pie rokas....
Savas izjūtas, sajūtas un emocijas uzreiz pēc kāzām aprakstīju jau šeit kādu laiciņu atpakaļ - http://www.precos.lv/forum/?bid=5906&pid=1938027 ....
Bet tagad, kā jau solīju, dažas bildītes..... ( Bet tikai dažas.... ;) )
...ceremonija kā sapnī..paskrien nemanot...tikai visu laiku miiiiiiilzīgs uztraukums...
Un tad jau klāt brīdis, kad jāparakstās jaunajā parakstā - nezinu ko darīt un sāku smieties! :) Arī pārējie smejas līdzi! Tad uzskricelēju ar trīcošu roku manu veco parakstu un pievelku klāt vīriņa uzvārda pirmos 5 burtus! :D
...tālāk dejas līdz rītam, burvīgais jaunlaulāto nummuriņš, kas ir pārtapis vnk pasakā, pateicoties mūsu satriecošajiem vedējiem....un tad jau....otrās dienas aktivitātes..... ;)
Nju lūk tā! Ļoti neliels ieskatiņš tām, kuras gaidīja un arī citām līgaviņām un sieviņām, kurām interesē... ;)
Tomēr vārdos to visu NEVAR aprakstīt.....To visu saprot vēlāk, bet laime paliek.... ;)
...
Mīļš sveiciens :)
Bet interesanti, ka Tev jau kaut kur bija jāparakstās jaunajā uzvārdā, jo man vēl stingri piekodināja- šoreiz vēl visur vecajā :D
smaidosa
Kad es precējos, man arī vajadzēja parakstīties jaunajā uzvārdā un kad meita precējās, tad arī, divās vietās vecajā un vienā vietā jaunajā uzvārdā.
saulux5
Apsveicu!