Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Diena kad jūtu ķīmija savieno divus ķīmiķus
Pēc tam jau devāmies uz Laumu dabas parku. Ļoti labas atrakcijas, netikai jaunajiem, bet arī viesiem. Tā kā nav garlaicīgi nevienam. Izlējām savu vaska sveci, aizlaucījām visas savas sliktās īpašības prom, sadedzinājām savus iepriekšējo darugu/draudzeņu vārdus, iedomājāmies deviņas vēlēšanas. Līgavainim bija jāparāda savs spēks un pēc smaržas jāatpazīst mani.
Mūsu pirmais valsis. Kā mēs abi satraucāmies, jo mēģinot visu laiku vīriņš kāpa man uz kleitas un es dejojot ķēros apakšsvārkos, man jau likās, ka neizdosies. Bet izdevās :)
Nākošajā dienā viesi pieprasīja atkārtot, jo nebijām uzdevumu augstumos un nepasargājām savu laulības apliecību pēc vedējtēva nodošanas vīram, tika nozagta :) Pats interesantākais, ka to izdarīja vedējtēvs pa nakti :D
Kā jau minēju diena bija ļoti jauka. Labākus vedējus nevarējām vēlēties, tā viņiem bija pirmā reize, bet visi viesi teica labus vārdus, par ļoti labi organizētu un jauku pasākumu. Liels paldies fotogrāfam Raitim Strautmanim par jaukajām bildēm. Viesu namam "Klāņas" par garšīgo maltīti un viesmīlīgo uzņemšanu. Mūziķim par jaukajām dziesmām. Un protams mūsu deju skolotājai par pirmo valsi - Evitai Pavasarei.
No sirds apsveicu!!!!:)
Sirsnīgi sveicu! :))
Laimīti jaunajai ģimenei.... Sveicu!
Apsveicu! Jauki pateikts! Mēs atkal būsim divi biologi, kas vienosies :)
Emm... Lai jūsu turpmākais ceļš tīriem reaģentiem kaisīts un.. un.. Kādi ir ķīmiķu cēlākie vēlējumi? :)
Burvīgas bildes :) Lai jums laime :)
A-P-S-V-E-I-C-U!!!!! Laimi jums abiem!!!;)
Paldies, meitenes!
ilzuks26 - es pat nezinu, kādi būtu ķīmiķu cēlākie vēlējumi :) Galvenais, lai nezustu jūtu ķīmija vienam pret otru visu mūžu :)
Apsveicu! Lai visas dzīves garumā starp jums valdītu jūtu ķīmija!!!!
Apsveicu!!! Skaisti :)
Viss tik skaisti :)))
Apsveicu!!!!!