Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
" Mēs katrs esam ar vienu spārnu un tikai kopā mēs varam lidot"
Ir pienācis ilgi gaidītais 06.06.09 dienas rīts! Sirds pukst kā negudra.....Drīz, pa visam drīz viss būs pa īstam....
...vel piecas minūtes un stāvēsim plecu pie pleca pie altāra.......
...Tiek teikti svinīgie solijumi, mīti gredzeni un tagad esam ģimene pa īstam. Īstie viens otram, visa mūža garumā....
Mīlestība ir laipna, tā neskauž, tā apbrīno, tā ciena un lolo.
Mīlestība ir lēnprātīga un laba, tā sirdī prieku rod un sejā smaidu.
Mīlestība nav ļauna, tā nepārmet, nekontrolē un nedusmojas.
Mīlestība ir piepildījums un burvība…
Mīlestībā vienmēr ir mazliet neprāta. Taču arī neprātā vienmēr ir mazliet saprāta.
Mīlestību nevar attēlot kā koku vai jūru, tā ir mūsu prieku un bēdu izpausme, tā ir kā mūzika uz audekla, kuru mēs neredzam, bet gan sajūtam…
Mīlestība no pirmā acu skatiena – tas nav nekāds brīnums. Mīlēt tad, kad jūs viens uz otru esat skatījušies gadiem ilgi – tas ir brīnums
mīlēt nebūt nenozīmē skatīties vienam uz otru, bet gan kopā skatīties vienā virzienā.
:)
Lai arī pēc 100 gadiem esat tik skaisti un laimīgi kopā! :)
Liels paldies Tev! :)
Ļoti skaistas, oriģinālas bildes! Viena skaista, jautra ģimene :)
Sasmejos par bildi, kur virs lec pari sievai :)) Baigi feini! Apsveicu! :)
ļoti skaistas un laimīgas bildes :) dzervene, drikst jautajumu- skatos, ka tev pušķis oranžs, bet matos nebija nekādu oranžu akcentiņu, vai tā ir vai arī es kaut ko neredzu? Vnk man arī pušķis būs oranžs un pagaidām ir doma par to, ka matos vajag ko oranžu...
Ļoti forši!Tu izskatījies, kā īsta princese:)Daudz Jums laimes, mīlestības un saticību!
Liels liels paldies Jums par labajiem vārdiem :)
No visas sirsniņas (divām) apsveicu:)
Sveicu arii es:))
Es ar pievienojos sveicējiem :)
Mīļie sveicieni no manis arī vēlreiz! :)
Dikti gaidu, kad ieraudzīšu arī citas bildītes, jo mūsu tikšanās tiešām bija milzīgs pārsteigums un izdevās superīga! :)