Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Mums izdevās!!!!!
Aukstā un lietainā 6.jūnija rītā pamodos - ir pienākusi mana Kāzu diena, diena, kurai esmu gatavojusies 8 mēnešus..
Apsveicu, ļoti skaisti:)
Skaistas un laimigas bildes!Apsveicu!
Skaistas bildes....
Laimi Jums!!!
super bildes un lai arī ne tas jaukākais laiks, bet super diena jums!!! Man prieks un apsveicu!!! :)
kā arī prieks ieraudzīt sejā cilvēku, ar kuru padaudz komunicēts. :) :) :) Laimīgi!!!
Mīļš paldies, ir tik aizkustinoši lasīt tādus jaukus un sirsnīgus vārdus.. :)) Paldies visām vēlreiz! :)
Ir tik superīgi redzēt divus pilnīgas laimes, miera un mīlestības pārņemtus cilvēkus, ir tāds prieks, ka jūs esat atraduši viens otru! Pat nepazīstot jūs, ir skaidrs, ka esat viena ābola divas pusītes. Lai veicas!
No visas sirds apsveicu! Ir tik jauki redzēt, kā portāla meitenes pa vienai vien sagaida savu īpašo dienu... skudriņas skrien pār muguru, gaidot savējo! :)
No sirds apsveicu!!!;)
Apsveicu :)
Es arī pievienojos apsveicējām, laimi un mīletību jums kopā dzīves takas ejot:)
Sirsnīgākie sveicieni! Laimi un saticību! :) :*
Lai Jums ilga un skaista kopā dzīvošana.:) Apsveicu!!
Foršas bildes :) Tā ar lietussargiem īpaši feina :))
Paldies jums, sirsniņas! :) Bez tik jaukām un sirsnīgām būtnēm kā jums visām trim viss gatavošanās process būtu bijis daudz smagāks.
P.S. Apsolu, apsolu, bildes drīz jo drīz nosūtīšu, šodien tikai dabūju! :)
No sirds sveicam!Lai Jums izdodas VIENMĒR!:)
.. nu re ..lielam satraukumam nebija pamata.. :) viss izdevaas ljoooooti skaisti! Apsveicu! Buchas :)
Paldies, meitenes, par apsveikumu un laba vēlējumiem! :)