Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Ziemas pasaka
Tā kā šeit daudzkārt smēlos idejas un padomus un ar interesi lasīju citu meiteņu kāzu aprakstus, nolēmu ievietot arī savējo. Nakti pirms kāzām pavadījām katrs pie saviem vecākiem. Kāzu dienas rītā jezga sākās agri - jau bij klāt pirmie ciemiņi, kādam jābrauc uz frizētavu, kādam jābrauc pēc vecmammām, kādam jāgatavo uzkodas, un es visiem pa vidu grozījos. Stundu pirms frizētavas māsa ķērās pie mana grimma, frizētavā mani frizēja pirms māsas un te mēs saprotam, ka esam par maz laika ierēķinājušas un māsa, kas veikalā apguva kāzu kleitas ģērbšanas viltības, nepaspēs uz manu ģērbšanu un izpirkšanu. Tad nu mani ģērba mamma un māsīcas un gāja jautri - vispirms uztraukumā aizmirstas uzvilkt apakšsvārkus, tad kleita jāpāršņorē, jo māsīca sašņorējusi no apakšas uz augšu, bet līgaavainis ar vedējiem jau piebraaukuši un sākusies izpirkšana - labi, ka viņiem līdz 4.stāavam garš ceļš ejams:) Uzdevumi viņam jāveic dažādi un arī viltus līgavas cer tikt pie vīra
ļoti skaists pušķis!
Mans sapnis bija brauciens kamanās pa sniega klātu lauku kāzu dienā. Tā kā 3 dienas pirms kāzām sākās atkusnis un īstajā dienā sniega vairs nebija, kamanas bija uzliktas uz riteņiem. Bet vienalga bija forši. Paldies mūsu lieliskajam fotogrāfam Artim Ramam, kas ne tikai prata iepatikties visiem viesiem un ar sirsnīgu smaidu un jokiem mazināja stresu mums, bet arī palīdzēja izpestīt kāzu auto no dubļu gūsta pēc brauciena ar zirgu. No brauciena ieguvām daudz skaistu un interesantu tuvplāna bilžu uz nakts fona