FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Mūsu kāzas - vienos smieklos

Saige 17.11.07. 19:33

N-to reizi pārskatot bildes, sapratu, ka gandrīz visās mums (nu vismaz man) mute vaļā no priekiem! Kā saka - nedodiet maizi ēst, bet pasmieties! Ieskats mūsu jautrajās kāzās :)
Tātad - rīts pie frizierēm. Viss salons "Ēra" Siguldā danco mums riņķī, jo vienlaicīgi frizētavā esmu es, mana mamma, vedējmāte un vēl dažas viešņas.

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Saige 17.11.07. 19:36

Arī grimmētajai Baibiņai izdodas man vēl vairāk uzlabot garastāvokli, kaut arī skaidri redzu, ka laukā līst lietus :)

Saige 17.11.07. 19:40

Mājās vienkārši vāks - no uztraukuma neko nevaru ieēst, kaut arī saprotu, ka kaut kas jādabū iekšā. Mēģinu 5-graudu putru, bet fotogrāfs mani smīdina!

Saige 17.11.07. 19:44

Un kad beidzot, beidzot ierodas mans bišu ganiņš, arī viņš protams, mani dikti sapriecina :)

Saige 17.11.07. 19:48

Arī baznīcā vienkārši nevarējām nesmaidīt un nepriecāties par laimi, kas viena otram tikusi

Saige 17.11.07. 19:53

Neplānotā fotosesija skaistjā Krimuldas baznīcas apkārtnē, ķuras laikā arī mēs ar nu jau vīru atradām par ko pasmieties! Paldies lieliskajam fotogrāfam Artim Ramam!

Saige 17.11.07. 20:00

Nu, un vai var pateikt, ka no rīta lijis lietus??? Man liekas, ka šajā momentā mums likās pilnīgi dabiski, ka jāskrien pa to Lilijas labirintu...

Saige 17.11.07. 20:03

Bijušo kursabiedru vārti pie pašas baznīcas - liels vējš un lieli smiekli, kā redzat!

Saige 17.11.07. 20:07

Podus gāžam ne tikai fotogrāfam par prieku, bet arī dzīvē. Bet tā vispār - te esam pie podnieka Arņa Preisa, kurš mums ar mūsu līdzdalību izgatavoja tādu kā šķīvi, mēs vēl atstājām savu plaukstu nospiedumus tajā.

Saige 17.11.07. 20:18

Biškulīt citam reibonim, ne tam, kas no laimes :)

Saige 17.11.07. 20:21

Arī romantiskā fotosesija pie jūras neiztika bez menģēšanās :)

Saige 17.11.07. 20:24

Mūsu lidojumam vienmēr būs labvēlīgs laiks!!!

Saige 17.11.07. 20:28

Arī klasiskais nesiens pār tiltu izvērtās par īstu jautrību

Saige 17.11.07. 20:33

nevaru atcerēties, kas te tāds smieklīgs notika, bet tas katrā gadījumā ir tik tikko kā esam tikuši pie galda. Ā, nu ja, uz "galdu" arī mazliet nokavējām, jo iebraucām Zilākalna purvā un nesankcionēti piedalījāmies kvadriciklu sacensībās :)

Saige 17.11.07. 20:37

Izrādās, ka vedēji ar mums uz viena viļņa - ne velti šie ir mūsu jaunie sievas un vīra ietērpi. Mičošana.

Saige 17.11.07. 20:40

Sexy Nurse aizmet savu pušķi visām tām, kam vēl skaistākais notikums priekšā :)

Saige 17.11.07. 20:44

Un tā visu nakti vienos priekos visiem saviem mīļajiem pa vidu!

Saige 17.11.07. 20:52

No rīta ap 5:30. Piekusuši un laimīgi, ka viss tā izdevies, ka esam abi precēti un beidzot pēc gandrīz 24h horizontālā stāvoklī, ar sāpošām kājām, bet pārliecību, ka tālu tiksim jo mums taču aiz muguras tāda komandočka! Tie paši, kas jau pēc dažām stundām dauzīsies aiz durvīm ar katlu vākiem un atkal liks justies mums kā "stāriem" jo tās bija mūsu 3, jā tiešām veselas trīs dienas! Paldies visiem, kas atbalstīja, ķemmēja, krāsoja, grieza, līmēja, filmēja, bildēja, stiepa, veda, drukāja, klāja, runāja un sarunāja, šmorēja, lēja, skrēja, naktis mūsu dēl negulēja, kas dziedāja un dejoja no visas sirds!

inesegatis 17.11.07. 23:40 | Kāzu datums: 25.07.2009

Saige
Viss bija super!!!!!Apsveicam!:)

a
anminka 18.11.07. 00:16 | Kāzu datums: 21.07.2007

nu jauki, forši un mīļi!
apsveicu!

t
tlusēnc 18.11.07. 09:57 | Kāzu datums: 24.08.2007

Lielie sveicieni ar sievas kārtā ieiešanu! Starp citu, mums ar kāzu diena bija smieklu pilna- pat laulībi ceremonijā nevarējām pastāvēt klusu un vajadzēja uzjautrināt visus :) Piemēram, tad kad teica, ka pasludina mūs par vīru un sievu, un ka jaunie var apsveikt viens otru, tad mans vīrs skaļi iesaucās "Ķēniņa Gustava vārdā!"(no Vella kalpiem tekstiņš) un tikai tad noskūpstīja mani.