Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Mūsu kāzas - vienos smieklos
N-to reizi pārskatot bildes, sapratu, ka gandrīz visās mums (nu vismaz man) mute vaļā no priekiem! Kā saka - nedodiet maizi ēst, bet pasmieties! Ieskats mūsu jautrajās kāzās :)
Tātad - rīts pie frizierēm. Viss salons "Ēra" Siguldā danco mums riņķī, jo vienlaicīgi frizētavā esmu es, mana mamma, vedējmāte un vēl dažas viešņas.
No rīta ap 5:30. Piekusuši un laimīgi, ka viss tā izdevies, ka esam abi precēti un beidzot pēc gandrīz 24h horizontālā stāvoklī, ar sāpošām kājām, bet pārliecību, ka tālu tiksim jo mums taču aiz muguras tāda komandočka! Tie paši, kas jau pēc dažām stundām dauzīsies aiz durvīm ar katlu vākiem un atkal liks justies mums kā "stāriem" jo tās bija mūsu 3, jā tiešām veselas trīs dienas! Paldies visiem, kas atbalstīja, ķemmēja, krāsoja, grieza, līmēja, filmēja, bildēja, stiepa, veda, drukāja, klāja, runāja un sarunāja, šmorēja, lēja, skrēja, naktis mūsu dēl negulēja, kas dziedāja un dejoja no visas sirds!
Saige
Viss bija super!!!!!Apsveicam!:)
nu jauki, forši un mīļi!
apsveicu!
Lielie sveicieni ar sievas kārtā ieiešanu! Starp citu, mums ar kāzu diena bija smieklu pilna- pat laulībi ceremonijā nevarējām pastāvēt klusu un vajadzēja uzjautrināt visus :) Piemēram, tad kad teica, ka pasludina mūs par vīru un sievu, un ka jaunie var apsveikt viens otru, tad mans vīrs skaļi iesaucās "Ķēniņa Gustava vārdā!"(no Vella kalpiem tekstiņš) un tikai tad noskūpstīja mani.