Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Skaistākā oktobra diena
Bija pienācis mans 19. oktobris, ko biju tik ļoti cītīgi un sen jau gaidījusi. Pēdējo vakaru pavadījām šķirti ar kā tad vēl bija jāsaka ar „topošo” tāpēc bija vēl jo lielāks uztraukums no rīta viņu atkal satikt. Pamodos no rīta nervoza un ļoti pārbiedēta.. Vedējmātei vajadzēja ierasties plkst. 8 no rīta jau pie manis lai mēs kopā dotos uz frizētavu sākt pucēties, nebiju nemaz pamanījusi to brīdi kā bija jau pienācis laiks frizēties, atbrauca fotogrāfs, filmētājs, tūlīt jau brauca līgaivainis pirkt mani ārā, un visi uztraukumi nu jau bija zuduši.
Pienāca tas brīdis, kad vajadzēta doties iekšā jau baznīcā.. Un Teikt jā vārdu. Bija ieradušies gandrīz visi uzaicināties ciemiņi un mana sirsniņa tik traki lēkāja, ka man likās nokritīšu kaut kur. Bet biju tik laimīga, ka nopietnajā brīdī , kad mācītāja runāja nevarēju noturēties un visu laiku smaidīju.
Tāda nu īsumā bija mana visskaistākā diena! :)
No sirds sveicu!!!!
Apsveicu! Lai laimīga kopdzīve!!! :)
super bildes ārā!
laimi jums un mīlestību...
atvaino, man jautājums-jums ācītājs sieviete?vai man izlikās?
Ņem no laimes vainadziņa
Pa vienam ziediņam,
Lai pietiktu katru dienu,
Visam mūža gājumam
anminka, jā, tu nepārskatījies, mums mācītāja tik tiešām bija sieviete! Saprotu tavu pārsteigumu, jo man tas pašai likās ļoti dīvaini, bet ar domu varēja ātri aprast :)
Kas tur dīvains? Luteriskajā baznīcā ordinē arī sievietes, arī Latvijā ordinēja, pirms pie stūres nāca pašreizējais Arhibīskaps.
nē, meitenes, man nekas dīvains nav, tikai pārprasīju.jā, kadu laiku nav redzētas sievietes pie šādiem "ruļļiem"
sveicu......
No sirds apsveicu!
Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.
P.S. Vai Jūs no sākuma sarakstījāties Dzimstrakstu nodaļā?