Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Mūsu diena 08.09.07 jeb "shauttrie precas" :D
Beidzot arī es esmu saņēmusies kaut ko mazliet uzrakstīt. :) Kopumā var teikt - viss bija vienkārši lieliski! Iepriekšējā vakarā devos uz savām bērnības mājām netālu no Limbažiem, lai tur no rīta sagaidītu līgavaini. Ar miegu protams bija kā bija.. :) aizmigu ap 2iem un jau 5os pamodos. 7os bija jādodas pie friziera. Iepriekš biju nedaudz uztraukusies, jo frizierīte jauna un attiecībā uz kāzu frizūrām nepieredzējusi, bet tā kā nekas sarežģīts nebija plānots, izdevās vienkārši lieliski! Arī make-up meistare labi pastrādāja. Ap 10iem biju jau mājās lai sapostos. 11os ieradās līgavainis. Brīdis vienkārši burvīgs - ieraudzīt viņu..un viņa reakciju ieraugot mani (pēc veiksmīgas izpirkšanas)... kādu brīdi stāvējām vienkārši tāpat, jo trūka vārdu :) brīdi vēlāk jau devāmies Valmieras virzienā un diena varēja sākties...
ceremonija notika Valmieras dzimtsarakstu nodaļā plkst 13.00 :) biju domājusi, ka ja neprecos baznīcā, izpaliek arī tradicionālais "kāzu maršs" bet tā nebūt nebija - tas bija sava veida pārsteigums un pirmais moments, kad gandrīz jau "nobira asariņa" ..iekrampējusies savam mīļotajam rokā gāju un domāju "kaut tikai neuzkāptu uz kleitas", kas man iepriekš diezgan "veiksmīgi" vienā brīdī izdevās.. nav neviena foto kur es šajā brīdī skatītos taisni - nu nekādi nevarēju, jo citādi tiešām būtu apraudājusies :)
šeit jaunais vīrs mēģina uzkāpt man uz kājas, kas viņam arī veiksmīgi izdevās ar "atbilstošu centības grimasi" sejā :D man tas bija krietns pārsteigums :)))))) tajā brīdī vispār līdz kaut kam tādam nebiju aizdomājusies... :) un pirmais ko pēc tam automātiski izdarīju bija - apskatījos vai viņš nav man nosmērējis kurpi vispār nesaprotot par ko tas viss "joks" bija.. tajā brīdī nesapratu, lai gan šādu "tradīciju" zinu :) smieklīgākais bija tas, ka tajā brīdī fotogrāfi bija "gatavi darbam" tāpēc viss šis kājkāpšanas process tika smalki dokumentēts :D
tālāk jau sekoja "tilti" jeb pareizāk sakot "mīļvietiņas" jo ne visas vietas kur bija paredzētas apstāšanās, bija tilti :) ar tiem tiltiem patiesībā bija tā - pēc katra tilta jutāmies nedaudz "aptaurēti" - jo faktiski visas mašīnas signalizēja, ieskaitot "fūres" - troksnis briesmīgs, bet patīkami tomēr :D
Niania, jūs esat super skaists pāris! Ļoti lieli komplimenti par tērpu un aksesuāru saskaņošanu!!! Vēlu jums visu to labāko!!!
bildes super! žetons par vīriņa sejas izteiksmēm dažās bildes:))
lai laime, prieks un mīlestība nepamet jūsu namu!
skaists pāris...skaistas bildes :) :) :)
lai vienmēr jūs vieno mīlestība...lai laimīte jūs lutina katru mīļu brītiņu!!! :)
tieshaam viens otram piestaavat- skaisti! liigavinja tik jutekliska, maiga! Lai jums viss kopeejais muuzhs tikpat juteklisks, maigs, miilas un laimes pilns!!! :)
Apsveicu! Kas jums bija jādara Dikļu pilī?
Apsveicu!!!!!
Jaukas bildiites un ... Niania, tev smuks viirinjsj!:)