Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
07.09.07 jeb diena,kad uz zemes tik laimiigs nebij' neviens!
Kaut arii ir pagaajusi vairaak kaa nedeelja,bet joprojaam dziivojam shiis dienas atminjaas :) ik pa briidim sho to atceramies :)
Taa kaa bazniicaa ceremonija bija tikai plkst.16, tad taa mieriigi bez steigas tiku safrizeeta, uzkraasota un beigu beigaas arii sageerbta. No uztraukuma ne zinjas, ne minjas! plkst.15.30 piebrauc limuziins pie maajaam,lai vestu mani uz bazniicu (miiljotais sagaidiija mani pie altaara).
pie bazniicas piebraucam aatraak kaa vajadzeeja,tad nu seezhu viena limuziinaa, skatos kaa viesi pamazaaam ieiet bazniicaa. Ieraugot savu mazo krustdeelinju (1 gadinsh) smukaa uzvalcinjaa - aciis sarieshas asaras.
tad teetis pienaak pie limuziina - saka, nu iesim! Man saakas uztraukums...bazniicas durvis bija nedaudz pieveertas, taas atveras un es redzu visus savus miiljos un tuvos, bet pie altaara miiljoto.....shis briidis bija viens no emocionaalaakajiem. Ejam iekshaa, teetis tik atkaarto- neuztraucies!neuztraucies!
pieejam pie altaara- sirds dauzaas kaa traka, juutu,ka miiljotais arii uzraucies ne pa jokam (varbuut pat vairaak kaa es), shim aciis asaras, man ar! taalaak ceremonija,kuraa visjaukaakais briidis bija soliijumu teikshana - taa sajuta,kad miiljotais to teica bija neaprakstaama! paaec ceremonijas, sveikshana, fotografeeshanaas pie bazniicas.
peec bazniicas, dodamies uz fotosalonu ar vecaakiem un vedeejiem bildeeties.Paareejie viesi dodas uz viesu namu "Zaljie atvari", Jelgavas rajonaa.
Sveicieni jaunajai ģimenītei!
Vieglu taku, raitu soli
Divatā staigājot,
Lai netrūkst mīļu vārdu
Visu mūžu dzīvojot.
jau braucot uz fotosalonu saaka smidzinaat lietus,kas iipashi neko nesabojaaja - tas tak naudinjai :) Peec fotosalona bija paredzeets brauciens pa Lielupi, un lietus nemaz to neiztrauceeja! Zem tiltiem (visi gan vienmeer uz tiltiem visu ko dara, bet mees - zem :)) - sliicinaajaam gan asaras, gan visu slikto,kas liidz shim bijis.....vedeeji bija paruupeejushies par visaam shiim izdariibaam vienkaarshi lieliski! Veel dabujaam savu gimenes ziimodzinju :) ko vakara gaitaa arii likaam lietaa :) Bilde ir no brauciena pa Lielupi!
pie viesu nama visvisaadas izdariibas - gan ugunskura kurshana, karoga pacelshana,no rozeem nopleesaam eerkshkus,lai dziive bez eerkshkiem, shkiivis, mammas ar maizi saali un uudeni, kaa arii aaabols! Lai arii citiem nepatiik shiis visas padariishanas - man taas gribeejaas. Tik iepriesh vedeejmaatei pateicu, ka noteikti negribu beernu mazgaashanu un malkas zaageeshanu. Bildee muusu gimenes karogs!
ap kadiem pus chetriem devaamies guleet, protams neiztiekot bez guldinaashanas prcesa,kursh bija ljoti miilsh! Atveram istabinjas durvis, bet tur..... istaba izkaisiita ar roshu ziedlapinjaam, saliktas sveces, shmpanietis un glaazes ar muusu varadiem....
no riita vedeeji ar viesiem naaka muus modinaat, skataas,ko nu "mees pa nakti sadariijushi"! taalaak brokastis(soljanaka bija tieshi laikaa) :) nedaudz veel pasvineejamies viesu namaa, tad tuveekie viesi devaas pie maniem vecaakiem uz laukiiem,bet mees uz Siguldu atpuusties!
Tikai tagad apjaushu,cik labi kaazas taisiit 5dienaa, jo veel 6dienaa var svineeties un tikai 7dienaa saakt domaat par darba nedeelju :) Visu protams nemaz nav iespeejams uzrakstiit un izstaastiit,cik shii diena bija skaista.... :)