Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Mana muuza skaistaakaa diena- 28.07.2007
No manas kaazu dienas pagaajis jau laicins, tomeer gribaas padaliities savaas izjuutaas ar citaam.
mana kaazu diena iesaakaas diezgan mieriigi, jo lauliibas ceremonija bija paredzeeta 16.00 peecpusdienaa taapeec bez lielas steigas vareeju gatavoties. Izguleejos kaartiigi liidz kaadiem 9 no riita. 10.30 bija sarunaats frizieris, leenaam sagatavojos un devos uz salonu. Jutos loti mieriiga un laimiiga. Nebija nemazaakaa uztraukuma. mani safrizeeja un tad devos uz maajaam, jo 14.00 bija jaaierodas vizaazistei kas mani uzkraasos. kad ierados maajaas un mani saaka kraasot, ieradaas arii vedeeji, tad laikam tikai apjeedzu visu un uztraukums bija klaat. Vedeejmaate [aliidzeeja man sageerbties, kameer vedeejteevs aizbrauc pretii limuziinam. Kad esam gatavas un gaidam vedeejteevu satraukums pienemas speekaa, visu laiku domaaju lai tik kaut ko neaizmirstu.
Dodamies uz bazniicu.
Nevar visu notiekoso un izjuutas aprakstiit, man nebija tradicionaalo 7 tiltu, bija tikai viens, tad pa celam mums bija 4 vaarti kurus nebijaam gaidiijusi. Visi vaarti bija paardomaati un intersanti, bija prieks un jautriiba, nevis tikai paarvilkts strikis paari celam , lai dabuutu pudeli.
tad mees braucaam uz Vila Pluudona museju kur bija dazaadas atrakcija. Kamer viesi palika muzejaa uzeest piiraadzinus, mees aizbraucaam un ierakaam laukos pudeli ar veestuliiteem viens otram ko peec gaad raksim aaraa un lasiisim.Tad jau bija pienaacis vakars bija plks. 20.00 un bija jaadodas uz viesu namu kur muus jau gaidiija viesi, tur muus sagaidiija veel vieni vaarti, ko bija sagatavojusi mana viira koleegi- ugunsdzeeseeji, kas muusu limuziinu nolaistiija ar uudeni.
forši!
tā bildīte ar vedējiem ir īpaša!
ļoti skaista bilde labības laukā. Mans topošais arī ugunsdzēsējs. No viniem jau vienmēr jautri pārsteigumu gaidāmi...
Esiet laimīgi!!!
Bij viena sirds un viena galva,
Un vienam viss bij jāizšķir.
Nāk mīlestība - liela balva
Un tagad viss jums divkārt ir.
Man loti patik tava frizura, daudz laimites jums turpmakaja dzivite, lai katra diena tik skaista ka kazu diena..
man ljoti patiik peedeejaa bildiite, taa sirsniigi un miilji:)apsveicu!
vislabākie novēlējumi!!! :) lai mīlestība vienmēr vieno jūsu ģimenīti!!! :)
Paldies par apsveikumiem , meitenes!
Bilde no rudzu lauka ir rāmī uz kamīna malas (darba galda / naktsgaldiņa / :) ) liekamā bilde. Tik skaista :). Lai Jums dzīve tikpat gaiša, pilnīga un ražīga kā tas lauks :).
:D :D tie priekšauti vienkārši super!!!! :D :D
Skaistas bildes!