Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas: Mana skaistā diena! :)
Pirmskāzu vakarā ar mīļoto šķirāmies ap pusnakti un katrs devāmies gulēt savām mājām. Aizmigu tikai ap 3, lietuslāsēm rībot pa palodzi. Biju satraukusies ne pajokam. Visas trīs stundas, kuras pavadīju miegā, trūkos augšā no maākā troksnīša un murgoju. Izrādās mīļotais tā pat.
Rīts atnāca nedaudz apmācies, bet līdz brīdim, kad biju saposusies un dzirdēju aiz durvīm vedēju, draugu, radu un, protams, līgavaiņa balsis, lais noskaidrojās un bija vnk lielisks! Vienīgais, kas satrauca, ka stresa dēļ tomēr biju nedaudz zaudējusi centrmetrus un korsete īsti "nesēdēja' virsū, kā pēdējā reizē, kad to laikoju.
Izpirkšana bija vnk fantastiska - līgavainim tika piedāvātas 2 viltus līgavas, no kuram viena bija mana mazā māsa un otra - pārģērbies brālēns, kas tēloja grūtnieci. Iznākot ārā redzēju, ka mīļotaisir satraucies ne pajokam un kad viņš man pasniedza ziedus varēja just kā viņam trīc rokas no satraukuma. Kopš šī brīža viņš gandrīz visu laiku turēja manu roku un nelaida vaļā.
Dzimtsarakstu nodaļā satraukums tikai pieauga. Smieklīgākais, ka es kad uztraucos, visu laiku smaidu! :D
Labāk smaidīt, nekā raudāt vai arī rādīt sapīkušu ģīmi. :))
Pēc ceremonijas devāmies uz Jelgavas pils paraka saliņu iedzert šampanieti, fotogrāfēties un pielikt atslēdziņu! No turienes devāmies uz Tērvetes parku, pa ceļam "ķerot" pāris tiltus.
Nevis diemžēl, bet par laimi! Kas notiek, tas uz labu:)
Jā tas tieshām tā ir, kas notiek, tas uz laimi vien ved!!!!Jaukas un skaistas bildes!Sirsnīgi jo sirsnīgi Jūs abus sveicu!!!
Paldies par jauko aprakstu un forsam bildem! Lai jums viss izdodas!
Paldies par skaistās dienas aprakstu un jaukajām bildītēm! :)
Sirsnīgi sveicieniņi jaunajai ģimenītei!!! :) :) :)
Tā pamatīgāk iepētīju jūsu gredzenu bildi...
Tādi dīvaini. Kāda īsti koncepcija tur domāta, no bildes lāga nesapratīsi.
Ļoti interesanti gredzeni, tādi neredzēti :)
forsh aprakstinjhs un skaistas bildiites! Veelu laimiiti jaunajai gjimeniitei! :)
:) :) Paldies!
Jā, savējiem ilgi un dikti pārskatījām dažādus gredzenu dizainus un variantus, bet ķaut mazliet līdzīgu tavējam nekur neredzējām!
Ja drīkst jautāt, kā, no kurienes jums šitādi gredzeni ienāca prātā? :)
Pasūtījām pēc attēla, nemaz nezinot, kādi viņi būs "dzīvajā". Smieklīgākais, ka attēlā tie izskatījās citādāk (vismaz man tā liekas). Katrā ziņā gredzenos neesmu vīlusies un man tie ļoti patīk. Katrs sver 6 gramus un ir diedzgan pasmagi.... salīdzinoši...
Izskaties ļoti skaista..ļoti eleganta!!