FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kāzas. Laikam jau jāatskaitās kā gāja!!!

d
dace22 18.06.07. 20:42 | Kāzu datums: 15.06.2007

Eh pamodos jau 6 un bailes bij lielas no tā visa nezināmā, ap 8:30 jau mana draudzene bij klāt un ķērās pie maniem matiem, un pēc tam arī pie grimma, ar mani viņa darbojās līdz kādiem 11, bet uztraukums aug ar katru minūti, mazliet pēc 11 jau arī otra draudzene ir klāt un palīdz tikt kleitā un kaut kā cenšas izklaidēt, lai tik ļoti nesatraucos, jo no satraukuma pamst un tirpst pirksti!!! Un tad 2 stundas mēģinu kaut kā pārvietoties pa māju savā kleitā, un nevaru vien sagaidīt kad mīļais beidzot būs te un mēs būsim kopā, tad jau ap 14 sākas manis izpirkšana, bet es viņam vēl neesmu parādījusies, kad nu bij mani izpircis tad ar nāca ar vedējiem pie manis - tas brīdis kad viņš mani ieraudzīja tādu sapostu un smuku tai kleitā un viņa sejas izteiksme - to nevar aizmirst, viņš jau esot gandrīz apraudājies, bet nu beigās saņēmies, bet vedējmāte gan no tām emocijām nespēja asaras novaldīt, pašai ar bij grūti saņemties un neizplūst asarās - bet jāsaudzē grimms un saņēmos, tad vēl ietusējām pa māju, un arī drīz taisījāmies uz zagsu:)) visi viesi jau bij priekšā, uztraukums vēl lielāks:)) ceremonija tiešām bij jauka - tik tad kad ziedus dod jaunajiem, tad vajadzētu tā lai vedējmātei un vedējtēvam tie ziedi tiek vienlīdzīgi, jo mums bij tā ka vispirms sabučojas ar mani, tad pie mans vīra un ziedus nodod vedējmātei, beigās jau mazliet nekaunīgi ņēmu ciemiņiem ziedus no un devu vedējtēvam, lai vedējmātei nav tik smagi!!!! Tad jau bildēšanās, mēs uz fotosalonu, bet viesi tikmēr pie zagsa iekož pīrādziņus un iedzer šampi!!! Tālāk no cēsīm mums ir 7 tilti caur turaidu uz Limbažiem, galā jau mums ir priekšā viesi un protams vārti:)) ko izturējām godam:))!!!! Atrakcijas un visiem ir super jautri tai skaitā arī mums:))!!! Vislabāk man patika tas ka mūsu kāzās nevaldīja tā lietišķā un stīvā atmosfēra, bet gan visi bija ļoti atraisīti un atsaucīgi visām izdarībām:D Vienkārši superīga kāzu diena vīra mājās, un mūsu istaba - tas vispār bija fantastiski, saviem vedējiem esmu un būšu pateicīga par šo tik jauko dienu, kas paliks mūsu atmiņās un sirdīs - nevajag ne limuzīnus ne krutas pilis, lai šo dienu padarītu tik neaizmirstamu un sirsnīgu, kas aizkustina līdz sirds dziļumiem:))

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
L
Lienija 18.06.07. 21:11 | Kāzu datums: 04.08.2007

Skaisti un mīļi, un tādā pacilātā noskaņojumā vēlu jums katru dienu piedzīvot :)) Apsveicu :))

M
Musima 18.06.07. 21:38

kad saak shitaa visu detalizeeti paarskaitiit, man ar saak tirpas skriet...uzreiz domas pa galvu rosaas kaa nu buus, kaa es posiishos un cikos jaamostaas no riita, lai visu paspeetu...ui taads satraukums buus...tas ir neizbeegami...bet tas buus tik patiikams satraukums :) lai jums saticiiga gimenes dziive :)

a
anminka 18.06.07. 21:48 | Kāzu datums: 21.07.2007

skaisti!
apsveicu ar iestāšanos sievas kārtā...

18.06.07. 21:58

Laikam tiešām na vajadzīga pārākā greznība lai būtu pasakaini :) Apsveicu :)

Laurita 18.06.07. 22:40 | Kāzu datums: 07.07.2007

Brīnišķīgs apraksts!!! Lai jums arī pārējās dzīves dieniņas neatpaliek no tās īpašās!:)))

zincha 19.06.07. 03:30 | Kāzu datums: 13.07.2007

Prieks par Tevi!!!
Visu laiku stresa nebija, nu, šis ir klāt........

e
elons 19.06.07. 07:31 | Kāzu datums: 15.06.2007

Apsveicu!Mums vienā dienā kāzas bija:)

Siice 19.06.07. 08:44 | Kāzu datums: 07.07.2007

Tiešām skaisti! :)
Ceru, ka arī mūsu pārējo kāzas noritēs kā pasakā! :)

Laimi jums, Dace22! :))