Kāzu plānošana
Kāzu apraksti un bildes
Kāzas: Pagaidām īsumā:)))
vienīgais, ko varu pateikt, ka negribu pamosties no tā sapņa:))) un kaut arī esam kopā jau vairākus gadus, pēc kāzām ir kaut kas mainījies, bet pat nezinu, kas... mēs esam vēl tuvāki un vēl mīļāki viens otram.
no rīta, kad izdzirdēju kā lietus sitas papalodzēm jau nolēmu, ka nekāds lietus man nespēs sabojāt manu tik ilgi gaidīto laimīgo dienu:) kamēr no rīta mani posa tas jau pārstāja līt un, kad mans mīļotais mani gaidīja pie mājas durvīm jau spīdējā saulīte un visu dienu vairs nenopilēja neviena lietus pile:)
kad beidzot mēs satikāmies un braucām uz dzimtsarakstu nodaļu man bija tāda sajūta, ka tas nenotiek ar mani, tas viss bija kā sapnis. un lai neviens nestāsta, ka dzimtsarakstu nodaļās nav sirsnīgas un skaistas ceremonijas, mums viss bija burvīgi. un visa diena... un visa nakts... vienkārši superīgi:)
Tiešām prieks par Jums:)))))
Cik jauki mīļi un apgati izklausās. Pēc brīnuma,kas nu beidzot ir piepildījies. Viss labākie, sirsnīgākie novēlējumi.
Es ar pievienojos! Skatos, ka mēs abas 4.maijā svinējām lielo dienu. Arī mūs laiks lutināja- viesi teica, ka lietus, lai būtu nauda, saule, lai laime. Nevienu vedēju ieplānoto pasākumu neizjauca laikapstākļi. Un arī mūsu dzimtsarakstu nodaļā vadītāji bija ļoti centušies (mēs bijām šogad 2.pāris konkrētajā vietā) un ceremonija bija ļoti sirsnīga un mīļa.
Es gan neteiktu, ka sajūtās daudz kas būtu mainījies. mēs tikai tagad bieži vien viens otru uzrunājam tā jokojoties par vīru un sievu :)
Bet kopumā biku pat žēl, ka tas ilgi gaidītais notikums jau pagājis.
puuk, tu to visu tik skaisti aprakstīji, ka man pat skudriņas skrēja lasot un iztēlojoties! Mmmm, laimi jums un nezūdošu mīlsetību, cieņu un lai visa dzīve paiet kā šī īpašajā dienā - kā sapnī! :))