FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kas tiesi notiek kazu ceremonijas laik?

z
zane123 30.05.16. 21:02

Sveikas meitenes!

Man busu kazas sviniga vieta Riga taka dzimtsarakstu nodalas vaditaja brauks pie mums vadit ceremonoju. Gribet uzzinat kas tiesi notiek? Cik gara ir ceremonija? Es gribeju lai musu vedeji nolasitu dazus dzejolisus lai to visu padaritu personiskaku, bet vai to labak darit pirms registracijas vai pec?!

5 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
laiminja_ 30.05.16. 22:57

zane, uz šiem jautājumiem var atbildēt tikai cilvēks, ar kuru esi sarunājusi, tobiš - dzimtsarakstu nodaļas cilvēks. Ko ta mēs tev varm ieteikt vai pateikt, ne jau mēs tev vadīsim ceremoniju.

B
Bebris 30.05.16. 23:07 | Kāzu datums: 17.09.2016

Tas viss jāsaskaņo ar cermonijas vadītāju. Mums, piemēram, bija ceremonijas mēģinājums, kad gājām rakstīt iesniegumu. Visu sarunājām un izstaigājām, kā būs ceremonijas dienā. 

E
Ehz_forshaa 30.05.16. 23:23

To noteikti var pastāstīt tikai un vienīgi vadītāja.
Mums gan mini izmēģinājuma bija tikai pirms pašas ceremonijas, bet pirms tam telefoniski bijām izrunājuši, kas un kā. Ka mums būs paredzēts brīdis pieiet pie vecākiem, ka fonā tiks nodrošināts muzikālais pavadījums. Mums nebija nekādu dzejoļu utt., vadītāja visu ceremoniju runāja no sirds un to varēja just, sakāmais bija pielāgots mūsu kāzu datumam utt. 
Ceremonijas garums var būt no 10 min līdz pat 30 min un vēl garākas. Tas arī atkarīgs no vadītājas.
Esmu bijusi vienās kāzās, kur vadītāja lasīja Jaunā pāra dzeju, bet tas ar protams pirms tam saskaņojot.

z
zane123 31.05.16. 15:33

Ja zvanisu un jautasu. Man gan jasaka, ka ta vaditaja bija diezgan rupja un likas, ka atrak gribeja no mums tikt vala kad gajam iesniegt iesniegumu taka es nedaudz nobijos un toreiz nepajautaju.

l
laiminja_ 01.06.16. 22:40

Zane, kurā vietā tu interesējies? Vai tad mēdz būt zagsā rupji cilvēki, kaut kā negribas ticēt? Varbūt var griezties citā zagsā. Mēs visu, visu izrunājām un tāpēc nebija neziņas sajūtas.