FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu apraksti un bildes

Kāzas divatā - jautājums-Jūsu pieredze

T
Tanija2611 28.10.15. 11:45

Labdien, varbūt kāds var padalīties ar info par savu pieredzi.. šobrīd esam sakušī domāt/plānot kāzas. Un mums ir doma to darīt divatā + vedēji. Brīvā dabā. Varbūt kāda var padalīties ar savu pieredzi? AR ko jārēķinās, kas un kā notiek, cik tas apmēram izmaksā, kādu vietu jūs izvēlējāties un kāpēc. Es nedomāju špikot.. vnk man nav kam pajautāt, tādēļ vēršos pie jums.

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
klevera 28.10.15. 17:46

Ak, man arī bija šāda doma - kāzas divatā, bet baigās tomēr rīkosim lielākas. Bet reiz lasīju lielisku pieredzi, ka cilvēki divatā (+ vedēji) aprecējās un pēc tam to dienu pavadīja divatā + fotogrāfs un laikam arī video. Brauca ar jahtu, ēda vakariņas restorānā. Kopumā - divatā un ļoti, ļoti romantiski, jo tā taču ir jaunlaulāto diena. Un tad pēc kāda mēneša vai diviem uzrīkoja dārza ballīti draugiem - uz projektora dārzā parādīja kāzu foto un video. Visi kopā nosvinēja, bet nepiespiestā gaisotnē. Lieliski, kāpēc gan ne? Tā ir jūsu diena un izbaudiet to. Mani reizēm māc bažas kā būs, vai viesiem viss patiks, vai paši jutīsimies labi no tik lielas uzmanības, līdz ar to jums šīs bailes izpaliktu. ļaujaties tam, ko saka sirds :)
Izdomājiet, kur jums vislabāk patīk būt - jūra, mežs, varbūt vispār kaut kas neordinārs. Es jau domāju, dodiet vaļu iztēlei - ja būsiet četratā, tad brīvība visādām trakām idejām. Izbaudiet, lai diena paliek spilgtā atmiņā!

S
Sandra_sp 29.10.15. 16:00 | Kāzu datums: 19.05.2016

Sveikas.
Arī mums ir šāda doma. Tādēļ interesētu citu pieredze.
Šobrīd plānojam ceremoniju brīvā dabā. Pēc tam šampānietis, uzkodiņas, fotosesija. Kāds mīļš, kopīgs uzdevums, atpūta. Romantiskas vakariņas un jauka kopā būšana.
Izmaksu ziņā nav tā, ka pavisam lēti sanāk šāda iecere, jo tērpi, gredzeni, ceremonijas vadīšana, ceremonijas vietas, make up, frizūra, fotogrāfēšana - tas maksā tā pat kā tradicionālajā variantā.
Bet nav jāuztraucas par viesu, pirmkārt, jau izvēli - kuru lūgt, kuru drīkst arī nelūgt. Izklaide, ēdināšana, izguldīšana. Man gribētos, lai es to varētu izdarīt uz vismaz 8. :) Bet tas noteikti prasa ievērojamākas finanses. Izlēmām, ka labāk tās ieguldīsim mājokļa uzlabošanā.
Šobrīd ir variants par fotogrāfu, ir nojausma par pušķa darinātāju, dekoratoru, make up. Jādodas apskatīt iespējamā vieta, ceru, ka būs tikpat feini kā bildēs un nebūs jāmeklē citi varianti.
Un lai viss raitāk ritētu un kāzu dienā mierīga sirds, būs mums palīgs-rīkotāja.

k
klevera 29.10.15. 23:20

precoties nesezonā vai darbdienās, izņemot piektdienu, var sarunāt atlaides gan grimma māksliniekiem, gan foto un video cilvēkiem. Ja plājojat kāzas divatā, man šķiet, ka noteikti varat precēties darbdienā, jo par viesu namu nr.tad ir lētāki un pieejami :)

M
Malvīne28 03.11.15. 10:49

Pieredzes nav, bet mūs arī interesē šīs scenārijs :)
Plānoju ceremoniju Pārdaugavas zagsā, tur man patīk telpas, gaišas un skaistas... Protams, jārezervē vēl datums, tas tik pēc mēneša. Manējais it kā teica, ka gribētu pēc ceremonijas apbraukāt kkādas vietas, paskatīties kko, bet tas ir jāskatās un jāmeklē, jādomā viss. Es, laikam gribētu pēc ceremonijas paēst kkur ar lieciniekiem un tad aizbraukt uz kkādu viesnīcu divatā izbaudīt alikušo dienu. Fotogrāfu vajadzēs tik uz pāris stundām, it kā gribētos arī video. Jā, piekrītu, kaut arī tikai 4 cilvēki būsim, naudu vienalga vajag, izdevumi būs.

T
Tanija2611 03.11.15. 21:11

Un kāda pieredze ar tērpu izvēli (kur un kādas atsauksmes)?

P
Pukjella 20.11.15. 16:30 | Kāzu datums: 14.07.2015

Mēs īstenojām manas sapņu kāzas šovasar. Tās bija pilnīgi slepenas un dienu pavadījām kopā ar vedējiem un fotgrāfu. Mūsu kāzu bildītes varat aplūkot šeit: http://www.precos.lv/lat/kazu-stasti/6128-elina-un-maris
Tā kā šovasar apritēja 5 gadi, kopš iepazināmies, tad iepazīšanās gada dienu nolēmām nosvinēt, sarīkojot sev neaizmirstamus svētkus. Izdevumi par fotogrāfu, frizieri un vizāžistu protams, ka neizpaliek. Kāzas rīkojām otrdienā, nebija problēmas norezervēt uz šo dienu ne dzimtsarasktu nodaļu ne citus pakalpojumus. Ceremonija dzimtsarakstu nodaļā bijā otrdienas pēcpusdienā. Nesteidzāmies, lai rīt paiet bez steigas un lieka uztraukuma, lai nav jāceļās 5:00, lai paspētu pie friziera un visu pārējo. Pēc ceremonijas vedēji bija sagatavojuši mums daudz pārsteigumu. Svarīgi izstāstīt vedējiem, ko gribat no tās dienas sagaidīt, un vēl svarīgāk KO NEGRIBAT, tad viss noteikti izdosies. Vakar noslēgumu pavadījām pie jūras - vakariņas, vizināšanās ar laivu, saulriets. Neko labāku pat nevarēja vēlēties.