Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Zvērests
Sveiki :)
Vai kāda lūdzu varētu padalīties ar vecpuiša zvērestu? Nekur nevaru atrast paraugu. Gribas palīdzēt puišiem saorganizēt kārtīgu baļļuku :) Varbūt kāda vēl zin tradīcijas, kuras jāievēro vecpuišu ballītē? Būšu ļoti pateicīga par jebkādām idejām :)
Padalaties lūdzu lūdzu ar zvērestu un uzdevumiem vecpuišu ballītei
Hello, ja kādam vēl nepieciešams zvērests.
ZVĒRESTS
Es, Mārtiņš...., zvēru turēt ciet savu lielo muti un nekad, nevienam neatklāt šīs dienas (00.00.2019) izdarības un notikumus! Pat tad, ja mani kārdinās ar hemotogenu, dzirdīs ar vīnu, šņabi, konjaku, tomātu sulu un saldējumu vai baros ar burkāniem, kūkām, tortēm - es APSOLU krist gar zemi un izlikties, ka esmu mēms kā zivs.
Bet, ja turpmākas spīdzināšanas rezultātā mana mute tomēr atvērsies pati no sevis, es noliegšu jebkuru šīs dienas neķītrību piesaukšanu. Svinīgi apsolos šodien uzdotos uzdevums izpildīt pēc labākās gribas un darīt pilnīgi visu ko man liks, nepretoties un nelamāties necenzētiem vārdiem, kā arī dzert pēc pavēles. Nezvanīt un nesūdzēties visas dienas gaitā savai iecerētajai un katram gadījumam atdot pasākuma organizatoriem savu mobilo telefonu, jebkāda veida identifikācijas dokumentus, kā arī visus līdzi paņemtos finansiālos līdzekļus.
Zvēru, ka laulības dzīves laikā:
katru rītu, pēc savas sievas segas atsavināšanas un viņas pašas izgrūstīšanas no miega,
pēc katras reizes, kad mums ar sievu būs labs sekss,
pēc katras reizes, kad atcerēšos vecos labos laikus,
Atcerēšos katru no klātesošajiem burvīgajiem un atsaucīgajiem indivīdiem ar labu vārdu un cieņu.
Ar savu parakstu un miesisko zīmotni apliecinu, ka šo zvērestu dodu labprātīgi - bez spaidiem un maldības, esot pie pilnas apziņas un saprašanas.