FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecpuišu ballītes

Dāvanas/Pateicības vecpuišiem?

i
ilzish 15.07.12. 11:53

Sveikas!
vecpuišu ballīte nāk virsū, un esmu sagatavojusi savām meičām nelielas pateicībiņas, bet topošais strupceļā bez idejām- kā lai saviem džekiem pasaka paldies?? Būtu forši kaut kāds nieks kas katram džekam noder, bet nekur tālāk par skrūvgriežiem neaizdomājāmies!
Varianti? :)

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
nosey_angel 15.07.12. 20:20 | Kāzu datums: 11.08.2012

Ko Tu esi savai vecmeitu ballītei izdomājusi? Es domāju un nevaru izdomāt...

i
ilzish 16.07.12. 09:34

varbūt TOMĒR kādas idejas?

Moanna 16.07.12. 13:55 | Kāzu datums: 18.08.2012

hmm....ideju gan nebūs, bet man jautājums- vai nevēlies padalīties ar idejām ko dāvināt meitenēm? Ko Tu esi sarūpējusi? :)

g
gi_mu 16.07.12. 14:30

Tas jau ir atkarīgs no tā, cik daudz naudiņas tu gribi tērēt uz katru dāvanu, kādas ir draugu kopīgās intereses utt. Variantu ir jūra :)

D
Dducis 16.07.12. 14:48 | Kāzu datums: 04.08.2012

Nu varbūt (ja džeki smēķē) ščiltaviņas apdrukātas ar kko inčīgu, vai katram pa aliņam-kas arī īpaši aplīmēts tikai ar tai kompānijai saprotamām pudeļu etiķetēm...

A
Agny 16.07.12. 15:15 | Kāzu datums: 02.06.2012

Tā par tām pateicības dāvaniņām džekiem ir tava ideja? :) Man vienkārši liekās ļoti sievišķīga ;) Džeki parasti šitādus krāmus nenovērtē. Man liekas, ka lai viņš labāk uzsauc viņiem dzērienus, ja viņi iet uz kādu bāriņu vai ko tamlīdzīgu. Vismaz man zināmie džeki nav tik sentimentāli, lai novērtētu šķiltaviņas ar jūsu kopīgu foto :)))

i
ilzish 16.07.12. 16:58

paldies beibes, dāvanas jau atrastas :) bet ja kādai gribas paturpināt diskusiju, mēs abi ar topošo gribējām pateikties draugiem par foršām ballītēm, kuras beigās vienā dienā apvienojas, tāpēc arī uzdāvināsim šo to! ne visās kompānijās der atkarībnieku dāvanas, vai kkādi ar seksu saistīti krāmi..

v
viviits 16.07.12. 20:27 | Kāzu datums: 25.08.2012

Bez apvainojumiem... Bet man patīk, kā diskusijas autore grib no meitenēm dzirdēt viedokļus un idejas par dāvaniņām, bet pati ar savvām idejām gan nedalās.. :D

K
Kalo 16.07.12. 20:31 | Kāzu datums: 18.08.2012

Es to pašu pamanīju, ka autore skopojās ar savām idejām un izvairās no atbildēm, bet no citām atsaucību gaida :)

i
ilzish 16.07.12. 22:44

tām kuras rakatīja privāti esmu atbildējusi. nevēlos publiski rakstīt jo vedējmāte un vēl pāris draudzenes zina manu niku šeit, gribas tomēr saglabāt pārsteigumu. lūdzu, rakstiet ja interesē.