Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Vecpuišu ballīte!
Varbūt kāda var padalīties ar idejām ko darīja jūsu topošie vīriņi vecpuišu ballīte?
Ir jauna izklaide - kvests pa bāriem, čaļiem iztrakoties (apmeklēs 7 dažādus bārus), par naudām viņi paši sevi regulē (kvesta maksa ir ļoti zema), un tajā pat laikā 7 bārus apmeklēt un jau principā pus diena pagājusi, nepaspēs nekādas baigās ziepes savārīt un tajā pašā laikā kārtīgi izballēsies.
Ir vairāki scenāriji un iespējas, kā saorganizēt vecpuišu ballītes pasākumu, taču svarīgi uzzināt vecpuiša tiešām nevēlamās vēlmes, ko noteikti negribētu darīt. Kā piemēru varu minēt naudas diedelēšanu publiskā vietā un tamlīdzīgi uzdevumi, tas arī atkarīgs ir no paša puiša. Manam drauga paziņam tika organizēta aktīva vecpuiša ballīte, kur čaļi pieteica peintbola spēli Saulkrastos - Bušas un tur par arī izīrēja pirtiņu. Līdz ar to, ka Saulkrastos vēl joprjām aktīvi darbojās zvejnieki, tad tika sarunāta uzdevumu-scenāriju izpilde kopā ar zvejnieku. Tika vilkts tīkls, pīti mezgli un citi uzdevumi. Ērtu pasākumu padarija, tas, ka peintbola parks un jūra neatrodas tālu viena no otras, līdz ar to plānošana nebija sarežģīta. Detaļas un pārējos uzdevumus es nejautāju, taču izklausījās saturīga ballīte.
Man ir neliels ieskats mana vīra vecpuišu ballītes pasākumā, vismaz tas kas man tika stāstīts.
Vīriņu savāca pēc darba 7 viņa draugi, ģērbušies piedauzīgās policistu formās, sniedzot vīriņam piedauzīgu cietumnieka tērpu. Šādā ietērpā visi devās uz centralo staciju, kur tika iegādāti augļi dārzeņi un citi produkti. Turpmākā gaita veda uz centrālo staciju, vilciena maršrutā Rīga - Saulkrasti. Vilcienā vīriņam bija iegādātie produkti jāpārdod, pa bišķiņam katrā vagonā, lai nopelnitu naudu biļetei, kas netika iegādāta :) Turpākās darbības notika Lilastē, kur busiņa šoferis jau gaidīja jau zēnus. Pēc tam turpmākais ceļš veda uz Siguldu kur vīriņš tika izdrebināts gumijas katapultā un nostumts no kalna gaisa bumbā.
Pēc Šīm aktivitātēm zēni vīrinu veda uz Saulkrastiem, kur peintbola parkā Bušas, tika saorganizēta kārtīga vīru cīņa ar daudzveidīgām un interesantām cīņas misijām, kur galvenājas lomās protams bija vīriņš :)
Pēc aktīvas atpūtas tika pagatavota garda maltīte un sakurināta pirtiņa. Zēni apgalvoja, ka striptīza dejotāja nebija, taču tam īsti es neticu :)
Ceru, ka Jums tapa skaidrs,kas notiek vecpuišu ballītēs :)
mans vīriņš ar draugiem brauca uz mežakaķi. manuprāt, tas bija tieši tas, kas viņam patika un ko būtu gribējies šādā ballītē
Manam vīriņam draugi bija varen labi pacentušies - savāca viņu piecos vakarā, pie mājas ieejas durvīm likā pārģērbties - uzvilkt T-krekliņu ar uzrakstu HELP!, bikses, gumijniekus, zilu čirkainu parūku galvā un priekšautu ar uzpūstiem pupiem. Izskatījās jau ļoti amizanti. Tālāk secību nezinu, bet zinu, ka viņam vajadzēja savākt naudiņu, dziedot un mazgājot mašīnas, lai varētu man dāvanu nopirkt, dejoja arī striptīzu autoostā, vajadzēja atspiesties un lēkāt pāri soliņiem, bērnu laukumā tuneļus un slidkalniņus vajadzēja šķērsot ar pilnu alus kausu uz paplātes un nedrīkstēja izliet ne pilīti.
Un taisnība jau iepriekš teiktajam, ka puišus vajag pastumdīt, jo, cik zinu, mana vīra vecpuišu ballītes scenāriju bija izdomājusi vīra māsa un puiši labi visu noorganizēja.
Ir puiši kurus vajag mazliet pabakstīt:)
Atceros pagājušo gadu māsas kāzas. Es biju tā kura savāca kopā meitenes un organizējam viņas ballīti. Man vīriņš organizēja viņas vīra vecpuišu ballīti. Līdz ballītei bija palikušas trīs dienas, kad jutu ka puiši neko nedara.
Nu tad sarunāju tikšanos ar visiem puišiem nosēdināju pie galda, iedevu baltu lapu un lik gatavot scenāriju. Iedvesmai pasviežot idejas no vecmeitu ballītes. Beigās puiši jau bija azartā domājot pārbaudījumus un visu liekot pa pulksteņu laikiem un dalot pienākumus. Gala rezultāts - māsas vīram fantastiska ballīte, ko visi attceras vēl tagad.
Šogad nebija kas puišus pabiksta - rezultātā vīrs pāradās no savas vecpuišu ballītes sapīcis, ka tāda plika dzeršana vien bijusi.
Gribas kaut ko interesantu ieteikt pārējiem puišiem(jo viņiem ne pārāk spožas idejas pagaidām irdzirdētas),lai vinji izklaidētu manu topošo.
piebalsojot brendai, teikšu, ka bildēs tas viss izskatījās ļoti interesanti!
p.s. vēl bija arī peintbols :)
Manējam vecpuišu ballīte bija šajā nedēļas nogalē. Man jau šķiet, ka puiši bija labi pacentušies.
No rīta bez iepriekšēja brīdinājuma, cikos jābūt gatavam, ieradās viņam pakaļ dziedot dziesmu "Ar dievu meitenes", tērpušies kā zaldādi. Topošā vīramāte no tāluma pat padomāja, ka īstie pēc ūdens nāk kā senos laikos. :DD
Tad lika viņam saģērbties cietumnieka drēbes 45 sekundēs. :D Protams, ka sanāca ilgāks tas ļembasts, bet bija jautri, kamēr paspēju vēl brokastis visiem iebarot. ;)
Pēc tam esot bijušas visādas izdarības - ugunsgrēka dzēšana ar visu ekipējumu, fočēšanās ātrajā foto, lai man būtu, ko makā turēt (protams, cietumnieka drēbēs), plūmju tirgošana maskačkas tirdziņā, slēpošana pie lielveikala, individuāls striptīzs, pirts un tusiņš līdz rītam.
Manējais bija apmierināts, teica, ka paticies. Bet galvenais jau, lai ir jautra kompānija.