Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Vai vecpuišu ballītē nepieciešams striptīzs?
cik zimas parasti vecpuisu ballites notiek striptizs un pat vairak! gadi 60% normali viriesi to neizvelesies! ja ligavainim vajag striptizu tad tas nav gatavs preceties!
dulu jaunos virus iegaz draugi un ta ir zemiska riciba!
ir tukstosiem varintu ka izklaideties vecpuisu balites BEZ striptiza!
nezinu, varbūt man kāda pārmetīs, bet es tikai izsaku savu viedokli... Es uzskatu, ka Tev (Skudriniek2) šī meitene nebija piemērota un priecājos, ka šadus jautājumus atrisinājāt līdz kāzām (pat ja arī šobrīd finansiāli neizdevīgi, bet vēlāk būtu vēl neizdevīgāk un ķēpīgāk). Es uzskatu, ka laulība ir atbildīgs process un actiņas taču redz, ko ņem! ja viens vai otrs nav gatavs pieņemt savas pusītes darbu, mājas, raksturu, izskatu u tml., tad nu nevajag mocīt sevi un citus. ja sāktas nopietnas attiecības ar cilvēku, tad par tām ir arī jāatbild.
Skudriniek, necepies ne par šķiršanās iemesliem, ne vecpuišu ballītēm, ne par ko, dzīvo savu dzīvi un centies tiekties uz augšu, īstā pusīte atradīsies un viņai būs vienalga, kas tu esi un kur strādā : )
Nu super Nefereti uzrakstīja! Es domāju tāpat, lasīju vairākas reizes, bet kaut kā nesanāca to domu tik smuki noformulēt :) Ja bijāt nonākuši tik tālu, kā laulības plāniem, viņa tak pilnīgi noteikti zināja, kur tu strādā, tu zināj viņas uzskatus un domas, zinājāt, kas otram patīk, kas nepatīk... Ja cilvēks nespējkaut ko pieņemt, viņam vienmēr būs iekšā tā "sāpe", kas grauzīs pašu vai izlauzīsies uz āru, tik tiešām, pozitīvi, ka tā izlauzās pirms kāzām.
Ņjā.. nu gan situācija, jūtu Tev līdzi, Skudrineik. Man liekas varētu būt divi varianti - vai nu viņa tomēr saprata, ka nevar samierināties, ka viņas vīrietim visu laiku būs plikas beibes gar acīm, vai saprata, ka tomēr nav gatava laulībām un atrada iemeslu, kā anulēt saderinašanos, turklāt nepadarot sevi par vainīgu (nu tipa...)
Jebkura gadījumā turies un degunu gaisa, viss kas darās ir uz labo pusi!
Un Nefertiti tiesām ābolītī...
SKDRINIEK - es atkal uzskatu - ka var atrast otro pusīti un nav svarīgi kur tu strādā. bet tas vai tava otrā puse pieņems tavu nodarbošanos vai nē - tas atkarīgs no viņas ētikas un morāles principiem.
es neparko nesatiktos ar vīrieti kas strādā striptīzklubā. tāpat arī nesatiktos ar kazino krupjē vai azartspēļu biznesā nodarbinātu personu. jo manai ētikai šādas darbības sfēras nav pieņemamas un es uzskatu ka vide kurā dzīvo mīļotais cilvēks nopietni ietekmē attiecības. un nav man kompleksu un es nedzīvotu panikā tāpēc ka mans mīļotais vīrietis visu laiku ir kopā ar kailām dejotājām, vienkārši cilvēks kurš apgrozas vidē kas man šķiet nepareiza un nepieņemama, pavisam noteikti nav ar tādām pašām ētikas un morāles normām, viņam ir savādāka vērtību sistēma. bet veiksmīgas attiecības - gan draudzība, gan laulība ir atkarīgas no tā cik ļoti saskan cilvēku galvenās pamatvērtības.
ja tew pašam ir pieņemama šāda nodarbošanās un tu uzskati ka viss ir ok, tew vien atliek meklēt meiteni, kas arī uzskata ka striptīzbārs ir pilnīgi normāla darbavieta. tad jau jums labi saskanēs un ir pamats cerēt ka izdosies veiksmīgas attiecības (protams kaut kad nākotnē, kad nu pat izjukušās kāzas būs aizmirsušās).
savukārt ja vēlies sev blakus sievieti ar tādu nostāju ka striptīzbārs un seksa tirgus ir kaut kas nepieņemams - tad gan labāk mainīt nodarbošanos. :)
p.s. piekrītu meitenēm - ja jau šīs attiecības tik viegli izjuka - nebijāt piemēroti viens otram, un to jau labāk uzzināt pirms kāzām! :)
patiesiibaa visas taas striptiiza padariishans ir aiznjemtas no aarzemju tradiicijaam. kgan piekriitu, ka vairumaa gadiijumu igeaazj tieshi draugi. maneejais atteicaas no vecpuishu balliites vispaar, lai kkaada swesha maatiite shim neliistu pa kleepi dziivoties, jo dazji no draugiem balliiti bez dejotaajaam nemaz newareeja iedomaaties. un es balliiti netaisiishu... lai arii vinjam ap sirdi mieriigi :)
Skudriniek, ja tava topošā - bijusī tevi pameta šāda iemesla dēļ....nu zini, vai maz vajadzēja viņu precēt. Manuprāt, nav prātīgi tādēļ šķirties un atcelt kāzas. Ja vien striptīzs nepārvēršas seksā, tad man (pirms mēneša vēl biju līgavas kārtā) nebūtu nekādu pretenziju, ja mans vīriņš civilizēti paskatās savā vecmeitu ballītē normālu striptīzu skaistas meitenes izpildījumā. Es kaut kā tādēļ mazvērtīgāka nejustos.
Un ko tu tur cepies, ka citi veči paskatās? Lai jau pamielo acis (un vēlams tikai acis) vēl neprecēta vīra kārtā...uztver to kā tradīciju, nevis ballītes mērķi.
Man meičas vecmeitu ballītē bija sagādājušas striptīzdejotāju - puisi. Nu un ko, bija jautri (un bez kaut kādām tur izvirtībām) - un topošais vīrs pēc tam arī brēku necēla, lai gan tika iepazīstināts ar visām bildēm. Diemžēl vīram ballīte pajuka, jo draugi nenolasījās.
P.S. Iesaku nomierināties un vest tomēr savējo līgaviņu pie prāta, neatcelt kāzas. Gan jau pati ar viņa nomierināsies, jau kaut nedaudz ar smadzenēm ir apveltīta - a ja nē, tad sieva bez smadzenēm nav vajadzīga!
Ja runa ir par striptizu, tad nedelju atpakalj mums draugi bija sarikojushi gan vecmeitu balliti, gan vecpuishu ar kartigu striptizu un musu starpa nebija nekadu parpratumu! Viram bija privata striptizdejotaja, kas izgjerbas kaila, man bija pasakums uzorganizets kluba un man izivilka pusis uz skatuves! Tas tikai deva mums lielaku parliecibu, ka kailas krutis (no vira puses) un seksigs virishkjis ar bicepsiem ka nakas (no manas puses), nespes mus izshkjirt, jo milam viens otru! Pec visam ballite4s izdaribam, satiekoties, bijam ta sailgojushies, ka metamies viens otram ap kaklu! Ta ka visu tveriet vesak ludzu!
Pilnīgi piekrītu Taubei! Ja kaut kas tāds var izšķirt pāri, un pat ik daudz nevar uzticēties ne viens otram, ne pats sev, tad nav ko precēties... nav lemts viens otram... nežēlīgi, bet...
mums vienkārši ir dažādi uzskati par to, kas ir vai kādām jābūt divu cilvēku attiecībām
no tā arī izriet atšķirīgie uzskati par jā vai nē, pareizi vai nepareizi, ir pieņemams vai nav pieņemams
un manuprāt neforši ir apgalvot, ka tie, kas nespēj pieņemt striptīzu vec... ballītēs nav lemti viens otram
es uzskatu, ka divi cilvēki var būt kopā tikai tad, ja starp viņiem nav nekā cita, bet tāpēc neapgalvoju, ka tie, kas dzīvo brīvākās attiecībās nevar būt viens otram īstie
man tas vnk nav pieņemams, es tā attiecības neveidoju un visss, bet tamdēļ nesaku, ka citādi domājošie nav atraduši savus īstos
piemēram manā gadījumā, kad kopā jau 7 gadi un visus šos gadus esam bijuši tikai viens otram, tusēt atsevišķi pat gājuši neesam, kur nu vēl striptīzi vai izlaidības ar trešajām personām
un vēljoprojām esam traki viens pēc otra un tieši šobrīd gribam precēties jo pat pēc šiem gadiem ir milzīga vēlme un pāliecība par to, ka gribam būt viens otram tieši šādā veidā ...
uguntiņa ar katru kopā pavadīto gadu paliek tikai spēcīgāka
tiešām nesaprotu, kā tur var pateikt, ka neesam lemti viens otram ?????
cilvēki ir lemti viens otram, ja tiem ir vienādi uzskati, vienādas vērtības uttt
Neviens jau neteica, ka tie, kas nespej pienjemt striptizu ballite, nav lemti viens otram. Bet tas vairak bija domats, ka viens striptizs nespej izjaukt attiecibas, ja ir lemti viens otram.
Tiesham katras attiecibas ir savs modelis, galvenais, ka abas puses apmierinatas. Es nespetu septinjus gadus atpusties tikai ar savu miljoto kopa, jo man ir burvigas draudzenes, kuras ari velas manu uzmanibu, tad gadas aiziet atpusties ar kadu senu pazinju vai bijusho darba kolegji! Diezin vai musu attiecibas var saukt par brivam, esam visai vienoti musu robezjas, kuras zinam un nevelamies parkapt!
inly tieši tā arī teica ...
nu tas tā ..
bet par to draudzeņu būšanu daudzi saka, bet mums septiņu gadu laikā ir tāds draugu loks, kur tusējam ar abām pusēm, tīri ar draudzenēm, kas attālākas un nav jau kā ģimenes draugi - tiekos tik vien ka kafejnīcā vai tamlīdzīgi - tā jau nav tusēšana ....
aij .. būtībā - pareizi saki -- katrs taču dara kā vēlas un jā kādam kaut kas nav pieņemams lai nedara un cauri ...
citādāk tik cepjas bezsakarā, ne?!
(p.s. es pati esmu izcepusies par šo tēmu līdz nemaņai, bet tagad vnk pieņemu, ka ir arī citādāki modeļi un viss)
"Ja kaut kas tāds var izšķirt pāri... tad nav lemti viens otram"
Ja pēkšņi draugi tavam mīļotajam noorganizētu vecpuišu ballīti ar striptīzu, un pēc tam tu to liktu priekšā kā iemeslu, lai atceltu kāzas... tad tas, manā skatījumā, būtu reāli muļķīgi...
Necepies, lai nu kam, bet tev par to jau nu gan nevajadzētu uztraukties, galu galā esmu redzējusi jūs abus kopā, kā tavējais uz tevi skatās...
Domāju, ka Skudrinieka gadījumā meitene vienkārši meklēja iemeslus, lai atceltu kāzas, un atrada....
nav jau runa par to vai izšķirtu
patiesībā uz sevi vispār neattiecinu šo te visu
tā kā cepšanās savā laikā bija par faktu kā tādu - vispārīgiem morāles principiem, pilnībā neatiecinot tos uz savu gadījumu
jo kā jau pati saki - -ja jau no malas tā izskatās attiecībā uz mums, tad tas tikai pierāda manis iepriekš teikto, ka pat pēc 7 gadiem uguntiņa ir!
un
tieši mans vīrietis ir tas aktīvākais šī te visa neatbalstītājs, pirms n gadiem man mazliet brīvāki uzskati bija, bet viņš mani izaudzināja :D :D :D
varu iedomāties, ja kāds no viņa draugiem, skaidri zinot viņa attieksmi, uzrīkotu striptīzu - pirmkārt tā būtu necieņa pret viņa uzskatiem, otkārt viņš vnk aizietu
pat par sevi es viņa vietā tā apgalvot nevarētu :D :D
bet vēlreiz atkārtošos - ja ir divi cilvēki ar līdzīgiem uzskatiem, tad nekāds striptīzs viņus izšķirt loģiski, ka nevar, ja uzskati atšķirīgi - tad jautājums kapēc viņi ir kopā?
cilvēki rakstiet īsāk es tik garus tekstus nevaru izlasīt(pacietības nau).
un cilvēki varētu izteikt domu saprotami.
Kur problēma? Nu tad nelasi! :)