Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Vai vecpuišu ballītē nepieciešams striptīzs?
cik zimas parasti vecpuisu ballites notiek striptizs un pat vairak! gadi 60% normali viriesi to neizvelesies! ja ligavainim vajag striptizu tad tas nav gatavs preceties!
dulu jaunos virus iegaz draugi un ta ir zemiska riciba!
ir tukstosiem varintu ka izklaideties vecpuisu balites BEZ striptiza!
inly taisnība labāk nejautāt! ;)
kas attiecas uz to vai paša vecpuiša līgava ir vai nav smuka - nu nav tā patiesība. es neesmu nekāda caca vai beibe, bet man nav jāraizējas ka mans vīrs varētu doties uz striptīzbāru un publiski nodoties vaļībām ar striptīzdejotājām. tā ka tas jau atkarīgs no konkrētā cilvēka morāles.
99% viriesu kaut reizi muza iekaro citu sievieti,ne tikai svu sievu-kaut cik vina butu skaista ,seksiga,gudra,cakla utt.Ta ir viriesa daba un ja vins apgalvo ko citu, tie ir salti meli.
mjā...portāls, kurā visas gatavojas kāzām, noteikti ir vieta, kur sniegt "padomus", cik naivām vai nenaivām būt un kāda tad īsti vīriešiem daba.starp citu, arī daba visiem nav vienāda, nevajag pārspīlēt:)
nejauki, pat man riebīgi ap dūšu palika.
un tikai konkrētais vīrietis pats zina, kas darās viņam galvā, sieviešu ziņā paliek vien minējumi..nevajag iedomāties, ka tie noteikti ir pareizi.
Zini...mani pat neskar piezīme par naivumu:) Esmu sapņotāja varbūt, bet ticu, ka var būt mīletība daudzu gadu garumā un esmu redzējusi pierādījumus...piemēram, mani vecāki:) Mans tētis ir mans un māsas vīrieša ideāls, jo NEKAD nav pat nedaudz "paslīdējis"...viena sieviete mēģināja un tētis zeķēs un bez mašīnas atmuka mājās, murminot, ka sievietes mēdz dullas:D Un neprecētos, ja nebūtu par savu runčuku pārliecināta:)
saksu ar to ka man kazas izjuka 2 nedelas atpakal un tagat meginu saprast sieviesu logiku !
Uzzinot to ka stradaju stiptizbara es palieku par maukuru lurot uz citas plikumiem( bijusas logika)
Vecpuisu ballite bija taja pasa bara draugs un vienlaicigi darba devijs noorganizeja bet zinot mani bez stiptiza vispar bez sievietem!
velviens draugs kuram ir gimene sieva un berni protams ka pastastija savai sievai kur notika ballite
...... kas sekoja talak? sieva aizgaja ciemos pie manejas ( bijusas ) un pastasta!
KAS SEKO TAGAD ???!!!
BIJUSAS TEKSTS VAKARA PEC DARBA(
* tu kur svineji vecpuisu balliti?
/ darba vieta
* nu protams ari metenes no bara bija!
/ ne nebija
* kapec tu man melo ka ballite bez meitenem un vel pietam taja mauku maja!
/ 1. ta nav mauku maja bet bars 2. gribi tici gri ne 3. un vispar jega preceties ja tu man neuzticies!
* vari dzivot ka velies KAZAS NEBUS!!!
/ :O :/ :O nu forshi!
* negribu tevi vairs redzet !
Nu luk dzivoju talak un tagad norekinos par pasutitajam precem noslegto ligumu par transportu, pasakumu vietu nav tik vienkarsi atcelt ja tiek noslegts ligums dala summas par telpam jasedz jo tas pakalpojuma sniedzejam maksa laiku un naudu!
Pilnībā piekrītu Asheles komentārm! neesmu baigā beibe, ķā arī nestaigāju rozā brillēm, bet pasaule neliekas melna, pat ne pelēka un kaut kā uzticos savam toposhajam viiram, kaut vai draugi arī būtu noorganizējuši striptīzu viņam nejautājot...
Man tiešām no sirds žēl, ka tā:( Skumji... Bet gan jau iespīdēs kāds gaismas stariņš tavā dzīvē un satiksi citu cilvēciņu, kurš tevi sapratīs un mīlēs tādu, kāds esi;) Tici tam!!!
es laikam arī esmu pieskaitāma pie naivajām sapņotājām un no tā nekaunos, bet reizēm šausmina fakts, ka cilvēki aizvien vairāk vienkāršo attiecības un tas jau sāk izskatīties prasti..tip, sex laikmets utt.reizēm šķiet, ka cilvēks sāk degradēties..
viss ir degradejies, ari laulibu nozime
Bus labi dzive radis!
ļoti stulbi, ka tā :(
tiešām nesaprotu, ko tad vispār gribēja viņa ar tevi precēties, zināja taču kur strādā, un tad pēkšņi šitā sacimperlējās
es piemēram nemūžam nedraudzētos ar puisi, kas strādā striptīzklubā, ne tāpēc, ka cilvēks slikts, bet tāpēc, ka man tāda situācija nebūtu pieņemama - bet protams, te ir daudz arī tādas, kurām tas liekas ok - kā redzams pēc tevis, galvenais kādas ir cilvēķa vērtības
tas ko tu raksti par to, kas notiek ballītēs, vēlreiz pierāda manis jau iepriekš teikto, ka varam mēs būt pārliecinātas nez cik, bet patiesībā .....
un tiešām nesaprotu, kādas ir attiecības, ja ir pilnīgi vienalga, kas noticis vecpuišu ballītē un to pat negribas zināt, kur tāda vienaldzība?????
kādi tad ir uzskati par to, kas ir laulība un divu cilvēku attiecības?
Kāpēc neticēt mūžigai mīlestībai? Es ticu! Tikai vajag apprecēties ar īsto cilvēku! Man patīk teiciens - nepreci to, ar kuru varētu dzīvot, bet precies ar to, bez kura nevarētu...
par ko fuj? -- par to, ka nesaprotu, kādā tonī cilvēks uzdod jautājumus??? - ja uzrakstīts kroplīgi, tad attiecīgi gribas reaģēt - -protams, mēs visi pārakstamies, bet uzrakstītais ir vienīgais, ko redzam, runājot realitātē redzam sejas izteiksmi un pēc tā spriežam ar kādu toni izskan pateiktais
es tiešām 3x pārlasīju atsevišķus vārdus, lai saprastu domu - fuj rakstītājam, ka nav cieņas pret mums pat tik lielas, lai pareizi uzrakstītu - tad jau es tā arī varētu pateikt
p.s. autoram lūdzu neuztvert personīgi, vnk besī šīs striptīztēmas, šeit, kur galīgi par to negribētos lasīt ... savu viedokli cerams drīkstēja izteikt!? :P
Protams, ka var izteikt savu viedoli, bet pirmie divi komentāri, ko izlasu ir ar tādu domu - ko Tu vispār te raksti....
Atvainojos, ka aizskāru, bet reizēm šis forums pārvēršas par neiecietīgu viens otra nolikšanu. Man viens gudrs cilvēks reiz teica, ja nav ko labu par otru pateikt, tad nesaki neko. Es to nebūt nebiju domājusi personīgi, vienkārši ar domu - varbūt būsim saprotošāki un pozitīvāki viens pret otru??
Zinu - man jau viens iepriekš teica, ka es esot naiva :) :)
pareizi!
pēc tā ļoti cenšos dzīvot - bet ir starpība, starp viedokļa, lai arī atšķirīga, izteikšanu par tēmu un personīgu uzbraucienu, no pēdējā mums visām te vajadzetu pamatīgi atturēties! :)
Jap! ar to kā ir domāts un kā sanāk man ir problēmas! pieņemu, ka ne vienīgajai :)
BIJA doma precos vienreiz un vienigo ! tagad doma nekad vairs nekad!
lai atrastu sievieti tas nomzime nevaru strādad striptāzbārā???
man gan nez kāpēc visa šī tēma un situācija šķiet izdomājums un provokācija... :(
Taisnibas pieradisana-viriesi,viriesi.... Kapec ne sievietes sievietes ariun ir daudz trakakas kaa viriesi,vinas ari cik tur tos % iekaro citus viriesus pat draudzenu virus un masu virus,bet Jus tikai par nabaga viriesiem runajat,aizejiet un samilojiet savas otras pusites un izbaudiet cik vinas Jums ir milas un pasas labakas=)
MILESTIBAS PAMATS IR UZTICIBA.....
izdomājums provokācija?
nokāp no mākoniem un pasties uz zemes kas darās!