Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Vai vecpuišu ballītē nepieciešams striptīzs?
cik zimas parasti vecpuisu ballites notiek striptizs un pat vairak! gadi 60% normali viriesi to neizvelesies! ja ligavainim vajag striptizu tad tas nav gatavs preceties!
dulu jaunos virus iegaz draugi un ta ir zemiska riciba!
ir tukstosiem varintu ka izklaideties vecpuisu balites BEZ striptiza!
Un kādu atbildi gribi dzirdēt, ja pats esi atbildējis uz jautājumu???!
uzrakstīt vismaz vajadzēja gramatiski pareizi, nu kauč tā, lai saprast varētu
meitenes, cik jūs niknas... cilvēciņš vienkārši tā pat kā mēs šajā lapā meklē idejas un padomus.
Un vecpuišu ballītei tiešām ir ļoti daudz variantu - brauciens ar kartingiem, vnk alus vakars boulingā, aktīva atpūta, piemēram Kaķīšos utt... : )
Piedodiet, meitenes, bet kādu brītiņu domāju rakstīt vai nē. Tomēr bišku uzrakstīšu! Reizēm mēs mēdzam būt īpaši kaitinošas un neiecietīgas. cilvēks vienkārši uzrakstīja savu viedokli - protams, varējā kā komentāru pie jau iepriekšējās tēmas, bet.. vai tad te mazums tēmu neatkārtojas??
Turklāt - "fui!" komentāram par pareizrakstību. Tas jau skanēja kā ņirgāšanās! un diez vai nesaprati, kas bija rakstīts..
oky atdzisos es stradaju stiptizbara vecriga! un ir pretigi noskatities uz izsalkusiem viriesiem :) katru 4 dienu 5dienu 6dienu kadam ir vecpuisu balite ! ja to redzetu toposa dzivesbiedrene tad kazas butu aliktas 99% jaunajiem pariem!
Lai tā būtu kā tu saki un man nav pamata tev neticēt, Skudrinieks2.
Tomēr man radās jautājums, kādēl tu ierosināji šo diskusiju? Vai tu pats precies, vai kāds pazīstams, vai vienkārši gribi zināt kādu viedokli... Kā tad ir, ko? : )
striptizu man liekas parasti izvelas tadi ligavaini, kuriem sievas diez ko sexigas nav jeb nav caca. tur ari ta problema.ja vecim majas ir beibe, tad vinjam nafig skatities uz nobrauktu dejotaju. nu taa
jau jau viņš - domājams liels pieaugušs vīrietis- ir izdomājis precēties - tad topoša sieva viņam arī ir tā labāka un smukāka - nevis beibe vai caca vai vēl kaut kas, nedomāju, ka tas ir obligāts nosacījums laimīgai kopdzīvei.
runa jau nebija par to kuram bus laimiga kopdzive, bet par izveli. ja tev majas ir vecs opelis, tad kapec pedejo reizi neizbraukt ar bmw. savukart ja otradi, tad jabut mulkim lai skatitos uz nesmukaku beibi, neka ir tava ligava. acimredzot skudriniekam ir forsa zakene
runa jau nebija par laimiigu dziivi kaa taadu.
kaa tu saki - ja jau tev taa ir toposha sieva, tad jebkursh vecs opelis liksies kaa krutakais bmw.
bet nu - katram savi uzskati. Lai veicas.
es tev piekritu, tikai dzive medz but visadi. nepretendeju uz absoluto patiesibu. tikai censhos analizet, kapec virieshi izvelas striptizu.
Ārprāts, cik sekli ir salīdzināt topošās sievas ar kaut kādām lietām! Tur nu ar izskatu ir maz sakara, bat ar vīrieša domāšanu un motivāciju, kāpēc viņš precas..
es nesaprotu, ko var cepties par šo tēmu... jums bail, ka jūsu vīrieši ieraudzīs, kādu skaistāku meiču un negribēs ar jums vairs precēties? Lai taču vīrieši izbauda savas ballītes... galvenais pēc tam neuzbāzieties ar jautājumiem, kas un kā tur bijis...
neesi tik naiva. virieshi visas un visu salidzina. bet motivacija reizem ir piekershanas, kopigi krediti, utt, utt. ari nespeja neko sava dzive mainit, proti, iegut sapnu sievieti. vieglak ir iet zinamu tacinu
Aigucis12, tici man, ir ļoti daudz vīriešu, kuriem ir seksīgas līgavi'nas vai skaistas sievas un viņi vienalga meklē striptīzu vai "naktstauriņus". Tas tomēr ir atkarīgs no cilvēka : )
citreiz tā gribas rozā brilles :)))
Brrr, uzdzini drebuļus!!!:( Vai tik ļoti esi vīlusies vīriešos??? Paldies dievam, ka mans līgavainis negrib uz striptīzu un arī vecpuišu ballīti nē...Paziņoja, ka to pašu var arī mājās aplūkot...Protams, ka redz jau arī visur skaistas meitenes, bet esmu pārliecināta, ka neskries pie viņām un paliks ar mani, jo mani mīl:)
jaa es arii briinos par shiim vecpuishu un arii vecmeitu balliiteem, kas vazaajas pa kkaadiem striptiizklubiem.. nerunaajot nemaz par eetisko pusi, es vnk nesaprotu cik truliem jaabuut shaadu balliishu organizeetaajiem, kas neko origjinaalaaku nav speejushi izdomaat..
un piekriitu tam, ka normaali viirieshi par to nemaz nebuutu prieciigi
agri vai velu, bet visas roza brilles nokrit un tad ir liela raudashana. jau ieprieksh izsaku lidzjutibu naivajam ligavam par ticeshanu muzhigai milestibai. dzivojam tachu sex laikmeta un gatavai jabut uz visu, ari uz shirshanos pec gada.
saksu ar to ka man kazas izjuka 2 nedelas atpakal un tagat meginu saprast sieviesu logiku !
Uzzinot to ka stradaju stiptizbara es palieku par maukuru lurot uz citas plikumiem( bijusas logika)
Vecpuisu ballite bija taja pasa bara draugs un vienlaicigi darba devijs noorganizeja bet zinot mani bez stiptiza vispar bez sievietem!
velviens draugs kuram ir gimene sieva un berni protams ka pastastija savai sievai kur notika ballite
...... kas sekoja talak? sieva aizgaja ciemos pie manejas ( bijusas ) un pastasta!
KAS SEKO TAGAD ???!!!
BIJUSAS TEKSTS VAKARA PEC DARBA(
* tu kur svineji vecpuisu balliti?
/ darba vieta
* nu protams ari metenes no bara bija!
/ ne nebija
* kapec tu man melo ka ballite bez meitenem un vel pietam taja mauku maja!
/ 1. ta nav mauku maja bet bars 2. gribi tici gri ne 3. un vispar jega preceties ja tu man neuzticies!
* vari dzivot ka velies KAZAS NEBUS!!!
/ :O :/ :O nu forshi!
* negribu tevi vairs redzet !
Nu luk dzivoju talak un tagad norekinos par pasutitajam precem noslegto ligumu par transportu, pasakumu vietu nav tik vienkarsi atcelt ja tiek noslegts ligums dala summas par telpam jasedz jo tas pakalpojuma sniedzejam maksa laiku un naudu!