Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Pērkamās sievietes
vai vecpuišu ballītē var aicināt piedalīties pērkamās sievietes 8) nebaidoties, ka līgava uzzinās un nevēlēsies vairs precēties vai arī būs apbēdināta un dusmīga. ???
kāpēc gan nē? bet nu uz to jautājumu vislabāk atbildēt zinās topošais līgavainis, ne tā koa?
atkarīgs jau vēl no tā, ko gribēsiet, lai tās "pērkamās sievietes dara"... mums bija mēģinājums sadabūt uz vakaru tādas vienkāši tāpat - lai pastaigā apkārt pa dzīvokli kailas, pienes dzeramos un tā... bet kaut kā nebija no viņām atsaucības :( bet nu lāb, tur vajadzēja darīt savādāk... tas viss tika organizēts biškā steigā...
laba ideja, - kā vajadzēja organizēt - varb't var uzrakstīt, ja sanāk uzaicināšu ciemos arī Tevi. :oops:
[b:677b2c2d6d]fads[/b:677b2c2d6d] ja jau tik traki prasās pēc pēkamas sievietes, vai ir vērts precēties? :)
fadam gribējās tikai zināt. :P :P :P
Latvija ir ļoti maza un iespēja, ka līgava uzzinās, ir salīdzinoši liela. Un šajā gadījumā šaubos, vai būs kāda, kas nebūs ne sarūgtināta, ne dusmīga :lol:
Es gan būtu dikti pikta, ja uzzinātu, ka mans mīļotais ir ielaidies ar pērkamām sievietēm, vai arī pasūtījis "saldo" (ar putukrējumu un auglīšiem pārklātu meiteni). Es jau tagad kūpu greizsirdībā, tikai iedomājoties vien, ka viņš pieskarsies un glāstīs kādu citu sievieti, nevis man! :lol:
nu ja dikti gribās to pērkamo sievieti tad vislabāk ir sarunāt tā ka par to kas ballīte notika sieva uzzinas tikai pec kazam :) tad jau bus par velu :)
Ja vīrietis mīl savu nākamo sievu, tad viņam pat prātā nenāks ņemt pērkamu sievieti pirms kāzām. Par to nu esmu droša.
Tādas domas var nākt prātā tiem, kam mūžam liekas, ka tik kaut ko iespējams vēl labāku nepalaiž garām, un, ka tas noteikti jāpamēģina kamēr vēl var.
Ir tāda kategorija, kam šāda tendence saglabājas visu mūžu.
Es arī droši vien uzsprāgtu no dusmām, ja mans izredzētais izdomātu ka varētu ta ka pamēģināt.
ES AR BŪTU NIKNA, UN KĀ VĒL NIKNA!!Iedomājies, ka līgava rīkotos tāpat!Nedomāju ka Tu to gribētu....
Hmm, kā var ienākt prātā tik stulba doma - aicināt pērkamās sievietes?!!
manējais to nedarītu, esmu par to pārliecināta. Piekrītu, ja mīl savu līgaviņu, tad tāda pērkama sieviete būs tikai neapģērbta gaļa, kura gorās, ļaujās tikt apčamdīta utt. Man liekas viņš pat būtu samulsis, ja džeki viņam kaut ko tādu uzsauktu...
kā jau redzams iepriekšējos komentāros, vidējā latvijas sieviete būtu dusmīga, tomēr iespējams, ka kāda ar drusku atvērtāku prātu spētu pienācīgi novērtēt šādu žestu. saprotu, ka kā pārsteigums meiču dalība ballītē ir domāts tieši līgavainim, tāpēc iesaku aprunāties pirms pasākuma rīkošanas ar līgavu un saņemt tās atbalstu. man pašai, piemēram, liekas diezgan forša ideja par to, ka vecpuišu ballītē dzērienus iznesā kailas meitenes, varbūt vēl kaut ko uzdejo...
.. un vēl viena "sena tradīcija" no mūsu "senčiem" - amerikāņiem:( Neuzskatu, ka tā ir laba doma, jo viss ar laiku nāk gaismā, vīrieši, starp citu, ir vēl lielāki pļāpas, un kur nu vēl par TĀDU pasākumu!!!
es vispār neatbalstu ne vecpuišu, ne vecmeitu ballītes... un par pērkamām sievietēm pat nevar būt ne runa, es būtu tik nikna, ka pārietu jebkāda vēlēšanās precēties... :(
piekrītu karolīnai! ;)
man tādas pašas domas kā karolīnai. labi, ka mums negribas ne vecpuišu ne vecmeitu ballītes. mēs labāk ar draugiem ieiesim pirtiņā atslābināties un mierīgi patusēties nedēļu iepriekš, nevis taisīsim orģijas...
mēs darīsim tāpat kā pūks. Varbūt tikai pirtiņas vietā aizlaidīsim uz kādu disko kopā ar kādu no draugiem :)
manam draugam mēnesi pirms kāzām dzimene, tad mēs taisīsim apvienoto pirtiņu par godu dzimenei un iesoļošanai laulības ostā :)
p.s. skatos šeit un priecājos, ka neesmu vienīgā vecpuišu/meitu ballīšu noliedzēja... :)
nez... ja vinsh nepaargulj ar vinju, ja nav reaala seksa... tad es laikam atļautu dariit visu paareejo, skatiities, nolaiziit putukreejumu (nu iznjemot no kaajstarpes), baudiit erotisko masaazhu, pieskarties (izņemot kājstarpi)... ja vinsh to grib... laikam liberaala liigava... tas tach viss ir tikai prikols... cilveeks tak liigavainis ir tikai cilveeks... nu taa...