FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecpuišu ballītes

Vecpuišu ballītes scenārijs Nr. 1.

o
oldforumuser 13.10.05. 23:31

Pulksten 17.00. Daugavā slīka kāda meitene. Izrādās, tā bija Pētera viltus līgava Ilze (patiesībā gumijas lelle, turklāt īsto līgavu sauc citādi),
kas viņam jāizglābj un ar ko nu jāpavada kopā viss vakars.

Iestiprinājušies Pēteris ar Ilzi muzikantu pavadībā valsēja cauri Vecrīgai, līdz nonāca 11. tramvaja galapunktā, lai dotos uz nākamo atrakciju vietu.

Pēteris ik pa brīdim izkāpa no tramvaja un veica pārlidojumus no vienas pieturas uz citu. Negaidot viņš satika vēl vienu vakara varoni - Supermenu
un, draugiem asistējot, metās ar to brīvajā cīņā.

Betmena pirmais uzdevums bija nobalsot tramvaju, īstajā laikā nāca retro tramvajs, kurā viņa labākais draugs no skolas laikiem bija sarūpējis gardu cienastu.

Draugi Pēteri pirmo reizi mūžā aizveda uz sabiedrisko pirti, kur stundu karsējās, dzēra alu, uzkoda voblas. Iznākot no pirts, Pētera īsto drēbju vairs nebija, tikai maisiņš ar Betmena «ādu». Pēteris pēcāk sacīja: «Es ilgi nevarēju saprast, kas esmu, tagad jūtos kā savā ādā. Draugi mani saprata.»

Vecpuišu ballītes vakara nagla bija Pētera uzstāšanās klubā «Kardināls». Viņam, kaislīgam smagu ritmu cienītājam, lika dziedāt saldsērīgas melodijas no Selīnas
Dionas un Vitnijas Hjūstones repertuāra. Pēc šī pēdējā pārbaudījuma Pēteris kopā ar draugiem devās krietni nosvinēt «pēdējās dienas brīvībā».

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
P
Palaidne 27.04.07. 14:29

Šito variantu kaut kur esmu redzējusi... bildēs... ka tik ne Privātajā Dzīvē kas līdzīgs nebij atrodams... :)

ariela 26.04.07. 15:25 | Kāzu datums: 27.07.2007

Gan draugi ir ar labu iztēli, ja tādu izdomāja :)
nevis kādu striptīzu... :-/

o
oldforumuser 13.06.06. 10:50

Sauliit, izsaku tavam puisim līdzjūtību!

o
oldforumuser 26.03.06. 13:06

Tādā svarīgā momentā, ja viņš atnāktu pohains, es viņam pa kājstarpi iedotu un sasitu ar savu pušķi', tā, lai vēl trīs dienas sarkanām švīkām staigātu :twisted:

o
oldforumuser 10.02.06. 16:45

kāds ir uz kāzām aizgājis pohains?

o
oldforumuser 21.01.06. 20:24

:lol: margarīns :P kārtīgi piedzerties, tā, lai no rīta grūti pamosties un sāpētu galva un nesaprastu īsti, kas notiek - skaidrā prātā taču nevar apprecēties. - tāds ir vecpuišu ballītes scenārijs n1

o
oldforumuser 22.11.05. 20:36

sviesc

o
oldforumuser 21.11.05. 10:40

he he, labais: betmens tramvajaa ar piepuushamo ilzi padusee... :D i veel peec voblaam smird... :?