Kāzu plānošana
Šos varu ieteikt...
No visas sirds IESAKU!
Lai Mīlestības svētki izdotos, nevajag nemaz tik daudz-galvenais satikt pareizos cilvēkus!
Pati pirms 5 gadiem nosvinēju savas kāzas, šogad man bija gods noorganizēt Mīlestības svētkus savai labākajai draudzenei, kura ar ģimeni dzīvo Vācijā. Visa organizēšana bija uzticēta man!
Ir jāsaka LIELS PALDIES cilvēkiem, bez kuriem svētki nebūti izdevušies....
1)Kāzu kleitu atradām salonā “ Beautiful day” -lieliska apkalpošana.
2)Floristika no “Belissimi”- floriste Sniedze Slavinska. Izcils darbs-visa floristika un organizēšana. Ar mierīgu sirdi viņai var uzticēt “izdaiļot” svētkus.
3)Viesu nams ”Nītaures dzirnavas”-profesionāla attieksme un ļoti atsaucīgs kolektīvs. Paldies visam “Nītaures dzirnavas” kolektīvam par ieguldīto darbu. Īpaši LIELU paldies jāsaka Ievai, kura visu noorganizēja. Vienmēr smaidīga, atsaucīga un pozitīva.
4)Muzikanti, vakara vadītāji-”Divi vienā” jeb Gita un Pēteris. Vienreizēji cilvēki! Atvērti un pozitīvi!Visi bija sajūsmā!Vakars bija piepildīts, jautrs, interesants un aizraujošs. Viss scenārijs pārdomāts un oriģināls.
5)Video-Mārtiņš Naglis un Kaspars Teilāns. Varu teikt -vislieliskākie videopuiši! Ļoti pozitīvi, atsaucīgi un profesionāli. Bagāti ar idejām! Tagad jāgaida gala rezultāts, par kuru nešaubos!
6)Foto-LINDA BRIINUMS-tiešām īsts BRĪNUMS!Cilvēks, kurš visu laiku smaidīga un lika smaidīt arī pārējiem! Profesionāli pildīja savu darbu!Es jau tagad zinu, ka bildes būs izcilas!
7)Auto-Chrysler 300c 2007.g.-no “Limoseviss”. Serviss izcils!Šoferītis-atsaucīgs un smaidīgs!
8)Friziere-Katrīna no Ķekavas un make-up Maija Burjāne no Rīgas. Gan līgava, gan līgavas māsas, vedējmāte izskatījās lieliski!
Var jau būt, ka kādu esmu aizmirsusi pieminēt, bet šī ir tā galvenā komanda, kas palīdzēja īstenot idejas un ieceres.
Bieži pieminēju vārdus atsaucīgi, pozitīvi un profesionāli, nevarēju nepieminēt, jo šie cilvēki tiešām tādi bija!
Lai gan 17.augustā spīdēja saule, tomēr visi pieminētie cilvēki piepildīja šo dienu vēl vairāk ar smaidu un siltumu!
Gan no savas puses, gan no dienas galvenajiem varoņiem, gan viesiem- LIELS, LIELS PALDIES viņiem par VISU!
par Nītaures dzirnavām un Ievu - pēc pieredzes varu teikt, ka pievienojos katram vārdam. Fantastiska kāzu svinību vieta (sevišķi situācijām, kad negribas ne pili, ne guļbūvi), profesionāla un sirsnīga attieksme no visa personāla. Bet, Ieva, protams, ir Nītaures dzirnavu sirds - brīnišķīga administratore, kura darīs visu, lai katras līgavas kāzu diena būtu izcila :)
Pievienojos par "Niitaures Dzirnavaam",svineejaam savas kaazas tur juulijaa,super vieta,super cilveeki un apkalposhana.Mees bijaam sajuusmaa un ja buutu iespeeja otrreiz izveeleeties,nemainiitu "Niitaures Dzirnavas"ne pret vienu citu sviniibu vietu :)