Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
otrās dienas apģērbs
Sveikas meitenes. Man ir jautājums par otrās dienas apģērbu jaunajam pārim. Izdomājām, ka abi nevēlamies tā oficiāli, bet gan pa vienkāršo! Tad nu radās ideja par krekliņiem, kuriem virsū kaut ko interesantu uzdrukāt. Zinu, ka negribu drukāt viens otra bildes! Kaut kā ne īsti tā ideja. Varbūt kaut ko tādu - Mārtiņa līgaviņa un tad priekšā kaut kādu ķiņķēziņu vai ko tamlīdzīgu. Vai kādai arī bijis otrā dienā drukāts apģērbs? Padalieties ar idejām! :)
Vai T-krekli piemēroti vai nē, atkarīgs no viesu uzskatiem, vietas un tā, kas paredzēts otrajā dienā. Manuprāt, ja otrā dienā paredzētas atrakcijas, kur labāk ar kleitu/svārkiem nepiedalīties un jaunais pāris plāno ģērbt bikses+T-kreklu, tad viesus par to vajadzētu informēt jau ielūgumā- lai neiznāk tā, ka jaunais pāris ikdienišķā tērpā, bet visi pārējie viesi smalkās kokteiļkleitās un uzvalkos :D Tapat svarīgi ir apavi- nez vai iešļūcenes būs piemērotas smalkai pilij vai augstpapēžu apavi pļavai.
Esmu bijusi gan kāzās, kur otrā dienā T-krekli, gan tādas, kur otrā dienā visiem smalki tērpi. Neviens no variantiem nešķiet pareizāks vai nepareizāks- abos gadījumos tērpi bija atbilstoši svinību vietai un plānotajām aktivitātēm.
Mums nav otrās dienas- nav otrās dienas apģērba :)
Mums otrajā dienā bija šādi:
1) Vīriņam balts linu kostīms ar baltām kurpēm ( jo bija jūlia vidus un ļoti karsts) ;) ;
2) Man bija sarkani svārciņi ar baltām puķītēm (vasarīgi) un augšiņa balta un kurpītes arī ( paldies Dievam, ka paklausīju mammu un otrai dienai nopirku vnk smukas sandalītes nevis augstpapēdenes... Jo iepriekšējā dienā uz augstpapēdenēm pavadīju visu dienu un vēl nakti līdz 4.00. Kājas tomēr piekusa un sandalītes ļoti ērti bija. :) )
3) Iepriekš nesarunājot sanāca tā, ka arī vēdeji bija sarkani - balti! Kopā bija smuki! ;)
Runājot par 2. dienas apģērbu, arī mēs būsim kreklos ar (ceru) foršām uzdrukām.
Pati esmu no www.uzvelckreklu.lv, tādēļ tā būs goda lieta :)
Šobrīd mūsu mākslinieki ir pieķērušies ideju ģenerēšanai un dzainu veidošanai, tādēļ, meitenes, ja kādai rodas interesanta ideja un vajadzīgs tehniskais izpildījums un dizains, dodiet ziņu.
Šis tas mums jau uztapis: http://www.uzvelckreklu.lv/lv/katalogs/?cid=5527
kā jau minēju, mēs negribam krekliņus ne drukātus, ne citādus, bet romantiskākus tērpus.
šeit par to rakstīju tikai ar lūgumu, vai kādai nav informācija, kur var atrast skaistus, saskaņotus romantiskus tērpus- meitenei kleitiņu/ svārkus un vīrietim kreklu :)
lai visām veicas lielo dienu giadot :)
Domāju, ka būs diezgan vienkārši, ja sākumā nopirksi un izvēlēsies savu tērpu un tad, piem., SUNSET SUITS piemeklēsiet savam vīrietim kreklu...
Tur, vismaz pagājušajā vasarā, bija ļoooooooti liela dažādu kreklu, kaklasaišu toņu izvēle! Mums tieši bija vajadzība atrast konkrētā tonī kreklu un šlipsi, ko atradām tikai un vienīgi tur... ;)
Piekrītu - atrodi sev kleitiņu un tad pieskaņo vīram visu pārējo. Mēs darām tā, ka kleitiņu sev šuju, man tā būs ar apgleznotiem elementiem (vīra māte ir māksliniece) pēc tam piemeklēsim kreklu un mīļumam būs ar tādiem pašiem motīviem apgleznota kaklasaite :)
paldies, meitenes, par padomiem!! Droši vien tā arī tad būs jādara :)
interesanta doma par apgleznošanu, Vin:) , noteikti izskatīsies super!!!
es ceru - un ja ne super, tad vismaz īpaši un tikai priekš mums, jo šos tērpus daļēji darinās vīra mamma :)