Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
otrās dienas apģērbs
Sveikas meitenes. Man ir jautājums par otrās dienas apģērbu jaunajam pārim. Izdomājām, ka abi nevēlamies tā oficiāli, bet gan pa vienkāršo! Tad nu radās ideja par krekliņiem, kuriem virsū kaut ko interesantu uzdrukāt. Zinu, ka negribu drukāt viens otra bildes! Kaut kā ne īsti tā ideja. Varbūt kaut ko tādu - Mārtiņa līgaviņa un tad priekšā kaut kādu ķiņķēziņu vai ko tamlīdzīgu. Vai kādai arī bijis otrā dienā drukāts apģērbs? Padalieties ar idejām! :)
mums būs līgava ar līgavaini kas brauc ar mocīti un aizmugurē augstāk minētie teksti.
Mums bij sarkani krekliņi priekšpusē labajā pusē ar 2sirsniņām, bet aizmugurē teksts "Ja mīlēsi mani būšu eņģelītis, ja nē - velnēns"
Es uzskatu, ka interesanti apdrukāta maika un apakšā gaumīgi svārciņi un glaunas kurpītes - tas arī ir ļoti skaisti! Ne jau tikai kleitā var izskatīties skaista. Es šodien nopirku sev ļoti zolīdus svārkus un augšā būs skaista balta maiciņa ar attiecīgo tekstu. Džinsi man tiešām liekas ikdienas apģērbs.
es jau nesaku, ka krekliņi nav simpātiski un tos nevar vilkt otrajā dienā : ) katram jau sava "štelle" kā ērtāk. Man patīk, ka citiem ir šādi krekliņi, bet pati arī ikdienā esmu pieradusi staigāt kleitās un svārkos : ) Šodien no agra rīta es gāju uz darbu un redzēju vienu pāri, kuriem bija krekliņi, kuriem priekšpusē bija bija sieviete un vīrietis - puiša krekliņam uz sievietes sirsniņa, meitenes krekliņam uz vīrieša sirsniņa. Mīļi ; )
Man jau arī gribējās skaistu vasarīgu kleitiņu, bet tad apdomājos, ka mums viss notiek laukos - viesu nams dziļi mežā, arī viesiem esam teikuši, lai ģerbjas brīvi - nu tad arī mums būs brīvais stils. Mīļotajam zolīds krekls un šorti, man blūzīte un svārciņi:)
Aizmugurē var uzdrukāt:
jauns
smuks
PRECĒJIES!
jauna,
smuka,
PRECĒJUSIES!
Redzēju vienu pāri, kuriem otrā dienā bija linu apģērbs. Viņai smuka linu kleitiņa, bet viņam linu bikses un krekls.
Nu vēl es kaut kur tagad izlasīju:
Viram: "This is my Juliet ------->"
Sievai: "This is my Romeo ------->
Mums , piemēram, kāzas ir septembrī, kad vairs nav tik silti, Līdz ar to vilkt kleitiņu , kurai droši vien vajadzīga jaciņa un vēl zeķbikses.... tas man vairs neliekas forši. Ja būtu silta vasara, notiekti gribētu smuku kleitiņu, bet tagad izskatās , ka bez tās iztikšu . Mums ir doma par baltiem krekliņiem ar garām rokām uz kuriem uzdrukāts X ģimene (mūsu jaunais kopīgais uzvārds :) ) Un apakšā abi piemeklēsiem melnas bikses - piem. džinsas, vai kāds cits audums
Interesanta ideja - apzīmēti krekli!!
Google meklēju un uzgāju, ka var nokrāsot arī pats, bet izskatās kā pirkts... - http://www.superkrasas.lv/?lp=p&cid=8 vai kāda ir ko tādu mēģinājusi?
Mēs un vedēji arī nākamajā dienā vilksim apdrukātus krekliņus..mūsu viesu nams ir pie jūras tāpēc arī nākamajā dienā paliksim tur un "vandīsimies":D tāpēc nedomāju, ka īpaši ērti būs kleitās un uzvalkos.arī pārējiem viesiem teiksim, lai nākamajai dienai izvēlas ko ērtāku:)
Mūsu kāzas ir jūlijā. Cerot uz karstu vasaru, plānoju 2.dienai iegādāties skaistu vasarīgu kleitu. Nebūs ļoooti grezna vakarkleita, bet nepirkšu gluži vienkāršu.
Piekrītu amnesia. Manā uztverē tie ir svētki, nevis parastais pikniks/tusiņš.
man arī tie šķiet īsti svētki, kas otrā dienā nebūt nebeidzas- visādas rīta izdarības taču notiek, kā arī plānojam otrās dienas pusdienlaikā doties mazākā tuvo radu un draugu pulkā doties uz vecāku lauku mājām, kur gan telpu daudz un lielas, gan arī ārā, kur dzīvoties, pie ūdens vai pirtiņas vakarā..
tā kā augusta sākums cerams vēl būs labi silts, tad nākamajai dienai domājām, ka vīram būs baltas linu bikses un saskaņosim viņa kreklu ar manu kleitu (viegli puķainu vai vienkrāšainu) vai arī viņam baltas bikses un citā krāsā krekls, kamēr man balta, viegla kleitiņa un tādas pat krāsas josta.. vēl grūti iedomāties, kā tieši būs, jo vēl jāatrod, kur iegādāties romantiskākus tērpus, kas saskaņoti pārī..
varbūt jums ir kādi ieteikumi, kur tādus meklēt?
lai visām veicas īstenot gan savu sapņu pirmo, gan otro dienu, katrai jau tā sava ;)
Ticiet man, nākamajā dienā būs pilnīgi vienalga kas katram mugurā, jo visi pārsvarā (ja vien jums nebūs pensionāru kāzas) būs paģiraini, lielākoties apkārt klīdīs iepriekšējā vakara drēbēs un to, kas jaunajam pārim mugurā visticamākais, ka labākajā gadījumā ievēros tikai daži. Neiespringstat tak uz sīkumiem! Pēc tam redzēsiet, ka tas viss ir bijis pupu mizas.
nu man, piemēram, pašai ir svarīgi, kas mums būs mugurā, turklāt mūsu bariņā tomēr mēs rūpējamies arī par tērpiem uz paģirām :D :D :D
pat ja nākamā diena nav tik svinīga, tie tomēr būs svētki, tāpēc ceru, ka atradīšu mums "sapārotus" tērpus :)
Nu tas laikam atkariigs no kompānijas - manējā ir riktīgi jautrā. Arī kāzās, kurās esmu bijusi, otrās dienas svinētāji tādi maksimāli jautrīši bijuši, kuriem svarīgs ir party nevis tas vai jaunajam pārim mugurā krekls ar viņu bildēm (sorry, bet tas man liekas diemžēl banāli). Tici man, otrajā dienā no tādiem svētkiem kādi bijuši iepriekšējā dienā, nebus ne miņas. Bet nu katrs dara kā grib. Es tādām lietām īpašu vērību nepievērstu, kur nu vēl speciālus kreklus drukātu.
neviens jau baigi neiespringst - cilveki vnk meklee idejas, kaa sho savu otro dienu padarit sev vel jaukaaku ar apgerbu. Ja jautriishi skaitaas tikai taadi, kas ir pagiraini un staigaa iepriekseejaas dienas dreebes, tad es tam iisti nepiekriitishu - man vnm ir bijusi jautra kompanija apkart un cilveki atrod laiku un izdomu kaa forsi apgerbties. Protams, tas nav primaarais, bet ir jauki. Personigi es neesmu liela fane apdrukaatajiem krekliniem, bet ja cilvekam taa gribas, taa ir vina izveele, turklat ja nakamajaa diena ir paredzets pikniks, pludmale, sporta speeles, tad nebutu pratigi skraidit apkart sviniigaa kleitinaa. Personiigi manaa gimenee vienmer ir pienemts puceeties uz svetkiem un lai ari taa ir otraa diena, ne man pasai, ne maniem tuviniekiem neliktos forsi staigat apkart dzinsos. Turklat - tas nudien nemazina jautribu :)
Vienkārši es te lasu kopumā, ka jūs visas pārāk iespringstat par sīkumiem. Vīriešus šajā forumā vispār nemana, tāpēc atliek vien secināt cik tomēr vēsi viņi to uztver (piemēram, nevarētu iedomāties, ka kāds vīrietis atvērtu tēmu par to, kādas krāsas kabatas lakatiņu likt žaketes kabatiņā - zaļo toni Nr.2 vai Nr.3). :DDD Kā jau teicu, pēc kāzām redzēsiet, ka visi j;usu apspriestie sīkumi ir bijuši tīrās pupu mizas, par kurām varēsiet vēlāk iesmaidīt. Svarīgais ir nevis nākamās dienas tērpu krāsu toņi, bet tas, ka tās tomēr ir Jūsu kāzas! Ok, tas atkal tikai mans subjektīvais viedoklis. :D
nu tām, kas te runāja par etiķeti, tas tā mazliet no konteksta izrauti izklausījās. Etiķete nenosaka, ka nedrīkt vilkt šortus nekad. Jautājums jau ir, kas tai otrā dienā ir paredzēts.
ja parasta pirts un peldēšanās/sauļošanās, tad etiķete neaizliedz kaut puskailam staigāt. ja paredzētas smalkas pusdienas restorānā, tad jāģērbjas atbilstoši tam. viss atkarīgs tikai un vienīgi no pasākuma, kas tai otrā dienā paredzēts un tā norises laika un vietas.
Mums otrās dienas apģērbi būs maksimāli ērti, bet tomēr ne ikdienas.
Man siltas krāsas kleitiņa, vīram krekls un gaišas bikses + ērti apavi ;)
Runājot par sīkumiem - es jau labu laiku atpakaļ sapratu, ka īstenībā sīkumi mani neuztrauc, jo tajā dienā diezvai lielu daļu no tā visa vispār pamanīšu :D
Meitenēm, kas apgalvo , ka apdrukāto maiciņu variants , kāzās neiet klāt, un vairāk piestāv piknikam, īsti negribētu piekrist- mūsu variantā , kad būs baltas garroku maikas un melnas bikses, man liekas gan pietiekami svinīgi, gan ērti. Esmu redzējusi kāzās jauno sieviņu, kas mokās savā smukajā kleitā , jo nejūtas ērti atrakcijās vai rotaļās.
Es nekādā gadījumā negribu teikt, ka skaista svinīga kleitiņa ir slikti- būtu ,man kāzas vasarā , arī droši vien kleitiņu izvēlētos. Tomēr negribētu piekrist viedoklim, ka pāris ,kurš otrās dienas apģērbam izvēlējies vilkt brīvāka stila apģērbu ir apģērbies nepiemēroti tādam vienreizējam notikumam kā kāzas....