Kāzu plānošana
Kāzu kleitas un apavi
otrās dienas apģērbs
Sveikas meitenes. Man ir jautājums par otrās dienas apģērbu jaunajam pārim. Izdomājām, ka abi nevēlamies tā oficiāli, bet gan pa vienkāršo! Tad nu radās ideja par krekliņiem, kuriem virsū kaut ko interesantu uzdrukāt. Zinu, ka negribu drukāt viens otra bildes! Kaut kā ne īsti tā ideja. Varbūt kaut ko tādu - Mārtiņa līgaviņa un tad priekšā kaut kādu ķiņķēziņu vai ko tamlīdzīgu. Vai kādai arī bijis otrā dienā drukāts apģērbs? Padalieties ar idejām! :)
heh! liigaviņa nebūs vietā, jo būsi tak sieva! ;)
es nessen vienā gadatirgū redzēju kolosālu lina auduma sominju uz kuras uzzīmēti tādi smieklīgi - gurķis un tomāts ar smaidīgām sejiņām. un apakšā rakstīts: "ģurķīts mīl tomātiņu..."
nu bezgal mīļi un jauki izskatījās. (diemžēl nebiju gatava maksāt 8,5 Ls par linauduma produktu sominju, lai arī cik smuka)
nav bijis drukāts apģērbs, bet mums bija doma, kas nu vairs jau netiks realizeta....ka piem uz vira kreklina uzdrukat kaut ko tadu kā ...vienmer mana, mana sieviņa vai ko tamlidzigu.....nu un ar bultiņu uz 1 pusi norāde....un sieviņa tad arī staigā blakus pie šī sāna :)
Nu jā, labas idejas! :)
Kad es pildīju vedējmatēs pienākumus mēs uz otrās dienas krekliņiem drukājām vienkāršii tekstu (mugurpusē) vīram:
"Vissmukākais,
visgudrākais,
visseksīgākais!
MAN IR SIEVA!
un sievai:
Vissmukākā,
visgudrākā,
visseksīgākā!
MAN IR VĪRS!
Skaisti! Tiešām interesantas idejas! :)
Forša ideja par tomātiņu un gurķīti, būs jāmēģina realizēt :))
Mēs ar gribējām nākošajā dienā tā vienkārši, bet mani nosēdināja uz zemes un skaidri gaiši pateica, pareizas uzvedības etiķete prasa, ka tomēr otrā dienā gluži T-kreklos un šortiņos nevarēšot. :(
mums vedēji bija sarūpējuši krekliņus, kuriem priekšpusē bija rakstīts vārds (nu man mans vārds, vīram- vīra vārds) un uz muguras man bija- x sieva no 27.07.2007. un savukārt vīram bija x vīrs no 27.07.2007.
bet otrajā dienā mēs tos nevilkām- apģērbāmies kā nu katram bija ērtāk un kas nu katram bija- man bija sarūpēts tērps- linu žakete un linu bikses, bet vīram- krekls un džinsi.
nu tā..uzskatu, ka tas ir pilnīgi un galīgi gaumes un vēlmju jautājums...kāda vēl etiķete.
Ir jāskatās kādi ir viesi. Nu nevar cilvēkiem, kuri ir stingri etiķetes ievērotāji, skraidtīt apkārt ar puspliku dibenu. Ja viesi, ir vienkārši ļautiņi, tad kaut vai pedkostīmā, lūk kādēļ ir jāievēro etiķete.
teksti par etiķetēm man liekas smieklīgi - tas nu tā
otrajā dienā pa manam dzinsos un t kreklā ... nu nezinu - vai tad tiešām nepietiek ar piknikiem, kur šādi ģērbties
un vai tiešām mūsu kāzu svinības, lai arī tā būtu otrā vai trešā diena ir tik nenozīmīga, lai īpaši nesapucētos???
nu man piemēram tie ir ļoti lieli svētki, un tā kā arī otrajā dienā tās ir tās pašas kāzu svinības - tad noteikti gribu īpaši sapucēties
un dzinsi un T krekls manā uztverē nav tas apģērbs, kas saistās ar uzpucēšanos
un vēl jo vairāk gribas izskatīties īpaši, jo ikdienā jau tā tik reti ir tās reizes, kad varam uzvilkt kādu greznāku kleitu .... un otrā diena noteikti ir tā reize, kad tas ir tieši laikā!
p.s. tie ir MANI uzskati no MANAS pieredzes, ja kāds dzīvo citādāk - laipni lūgti ... jo svarīgākais taču, lai pats justos labi ...
Mums būs maiciņas, jo tas ir brīvā dabā, kur nākamajā dienā būs kā pikniks...visi gērbušies brīvi, lai var spēlēt volejbolu vai darīt, ko gribas:)
Es nesaku, ka man negribētos teiksim izskatīties grezni un pirkt vēl kādu skaistu kleitu. Ir jau tikai naudas jautājums, ka negribas pirkt vēl vienu kleitu, kura reālo lielākoties ir tikai skapī! Nav īsti kur uzvilkt! Tādēļ izdomājām alternatīvu - šīs apdrukātās maikas.
Es arī otrajā dienā gribu izskatīties skaista... man būs simpātiska, viegla kokteiļkleitiņa, nu tām vienmēr atradīsies iemesls uzvilkt : ) tā jau nav, ka nekur neejam : )
Mēs arī domājam par apdrukātām maiciņām otrajā dienā, jo būs paredzēta atpūta brīvā dabā un zolīdais variants galīgi neiederētos.
Mēs pasūtījām www.uzvelckreklu.lv sev maiciņas otrajai dienai. Būsim baltās maiciņās un ādas biksiņās, jo brauksim ar motociklu uz Nidu.
skaista es tāpat esmu katru dienu, nevajag man spec ietērpu :)
mums arī otra dienā doma pie ezera dzīvoties, bet tik un tā jau ir tās pāis stundas kad modināšana, brokastošana, rīta aktivitātes ....
protams, ja naudas jautājums, tad naudas jautājums, bet tie krekliņi un apdruka taču arī maksā ...
un es kaut tās dažas stundas gribu parādīt, ka arī kā sieva esmu skaista un iekārojama savam vīram :)
protams, pieļauju iespēju, ka mūsu organizatori būs sarūpējuši arī krekliņus, tad tos uzvilksim dienas otrajā pusē - kad dzīvosimies pie ezera ...
Krekliņš salīdzinot ar kleitu naudas izteiksmē ir nieks vien- 10Ls par katru.
katrs taču izvēlas, kas viņam tuvāk sirdij - krekliņš vai kleita!
Bet jautājums cik atceros bija par uzdruku, nevis ko vilkt mugurā.....meitenem šeit patīk novirzities no tēmas! :)
Mani arī apdruka interesē, jo nevaru izdomāt, ko tādu interesantu drukāt uz maiciņām:)